• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost dovodi novog trenera!

Autor mondo.rs

Petar Mijović je pred smenom uprkos pobedi nad Primorskom u poslednjem kolu ABA lige.

 KK Budućnost mijenja trenera Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Podgoričani bi mogli da dobiju i trećeg trenera ove sezone!

Kako prenose "Vijesti", Petar Mijović blizu je otkaza u Budućnosti pošto su čelnici kluba u pregovorima sa Juricom Golemcem, čovekom koji je vodio Primorsku u prvoj fazi sezone i priredio iznenađenje u ABA ligi.

Možda će vas zanimati

Razlog zbog kog Budućnost planira da smeni Mijovića jesu lošiji rezultati i igra u poslednje vreme, iako je "na papiru" njegova ekipa na putu izlaska iz krize.

Posle tri vezana poraza (FMP, Oldenburg, Zadar) usledila je utakmica sa Crvenom zvezdom, koja nije odigrana i čeka se odluka predsedništva ABA lige o tome da li će biti registrovana službenim rezultatom zbog nedolaska šampiona u Podgoricu, odnosno proteklog vikenda slavili su protiv Primorske u gostima (78:75), ali uz kontroverzno suđenje u završnici.

Zbog toga i dalje traje nepoverenje Budućnosti u Mijovića i nadaju se da bi Golemac, nekadašnji hrvatski košaršaš koji je igrao za Sloveniju, mogao da promeni sliku ekipe u nastavku sezone.

Sa ekipom iz Kopra osvojio je Kup i Superkup Slovenije, dok je u 2019. godini osvojio čak četiri pehara - domaće prvenstvo, Kup, Superkup i ABA2 ligu. Nije se zaustavio samo na tome pošto je Primorska igrala sjajno (8-3) do njegovog odlaska, a pobedili su Zvezdu, Partizan i Budućnost.

Razlog njegovog rastanka sa Primorskom su finansijski problemi kluba usled odlaska glavnog sponzora, a ekipu su napustili i mnogobrojni košarkaši kojima su dugovali novac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC