• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Đorđević: Partizan raste i finansijski, hoće u Evroligu...

Autor mondo.rs

"Ovde sam od dečaka izrastao u čoveka", poručio je nekadašnji selektor Srbije.

 Saša Đorđević: Partizan raste i finansijski, hoće u Evroligu... Izvor: MONDO/STEFAN STOAJNOVIĆ

Derbi za početak Top 16 faze Evrokupa!

Partizan će večeras od 20 časova ugostiti Virtus koji od ove sezone vodi veliki Saša Đorđević. Nekadašnji selektor Srbije i igračka legenda crno-belih sigurno će dobiti ovacije navijača u "Štark areni" za koju se očekuje da će biti popunjena do kraja.

Možda će vas zanimati

Virtus je sinoć doputovao u Beograd i odradio trening, a Saša Đorđević kratko je govorio za medije poručivši da njegovu ekipu sigurno čeka teška utakmica.

"Takav je ritam - čim se završi prethodna odmah razmišljaš o sledećoj utakmici. Ovo je sigurno najvažnija u ovoj fazi za nas. Partizan je klub i ekipa koja raste i koji čak i svojim finansijskim moćima pokazuje da hoće korak napred ka Evroligi. Svesni smo toga, znamo da će biti teško. Oni su izvanredna, atletska ekipa, imaju dosta igrača koji znaju mnogo sa loptom", kazao je "Sale Nacionale".

Novinari su ga podsetili da je prošlo dvadesetak godina otkako je poslednji put igrao protiv Partizana, i to kao igraču, ovo mu je prvi put kao treneru da vodi neku ekipu protiv crno-belih.

"Uvek je fantastično kad se vratite u svoj grad, kada dođete u mesto i pred veličinu koja nas je učila, ne samo sportskim manirima i kulturi, nego i životu. Ovde sam od dečaka izrastao u čoveka. Naučio sam da čovek mora da ima i određene principe. Uvek ću biti zahvalan Partizanu na svemu, mnogo mi je dao, a na nama je da vraćamo klubovima", dodao je Saša Đorđević.

"Nama je cilj da prođemo dalje, kao i Partizanu", saopštio je trener Virtusa i dodao da imaju dobru atmosferu u ekipi, da dobro rade, a da su "dobro krenuli" u ovaj projekat.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC