• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan registrovao novog centra!

Autor mondo.rs

Izvori u Turskoj i Italiji nagoveštavali su pregovore, ali smo uvidom u registar Košarkaškog saveza Srbije našli zanimljivo ime pod KK Partizan.

Italijanski košarkaški novinar i transfer "insajder" Emilijano Karćija objavio je danas na Twitteru da je, preko kolege iz Turske, Ferhata Ješiltaša, dobio zanimljivu informaciju:

"Dvostruki NBA šampion Džejms Makadu je primarna meta Partizana za pojačanje na pozicji centra. Dve strane su u pregovorima", napisao je Italijan, aludirajući na ugovor koji je letos 27-godišnjak potpisao za turskim Bešiktašom.


Tragom vesti brzo smo zaključili više od toga - ne samo da je meta, već je 206 centimetara visoki košarkaš Golden Stejt Voriorsa, Filadelfije Seventisiksers, Torina i Bešiktaša uveliko nalazi među licenciranim igračima u registru Košarkaškog saveza Srbije.

Džejms je rođak slavnog Boba Makadua, MVP igrača NBA lige iz sezone 1974/75, dok je nosio dres Bafalo Brejvsa. On je potom kao as Los Anđeles Lejkersa osvojio dve titule (1981/82, 1984/85).

Kao klub dvostrukog NBA šampiona iz redova Voriorsa navodi se - KK Partizan.

U Bešiktaš je došao letos posle debitantske godine u Evropi, provedene u dresu Torina, a od početka sezone u proseku imao 11 poena, devet skokova i jednu blokadu na sedam mečeva FIBA lige šampiona.

Makadu je u prvoj šampionskoj sezoni sa Golden Stejtom, 2015/16, beležio prosečno 4,1 poen, u drugoj 2,8 za manje od deset minuta na parketu.

Pogledajte kako je odigrao nedavno u gradskom derbiju sa Fenerbahčeom.

Džejms Makadu protiv Fenerbahčea.
Izvor: YouTube

Crno-beli prethodnih dana bili su dovođeni u vezu sa nekoliko centara, pre svih Žofrija Lovernja. Da li je ta epizoda poslužila kao dimna zavesa za pregovore sa Makaduom, pitanje je... Uglavnom, kada je jutros gostovao na "TV Prva", predsednik kluba Ostoja Mijailović nije govorio o imenima.

Rekao je samo da je teško naći pojačanje na poziciji centra i da Partizan nema prava da pogreši.

Za sada, vest o angažovanju Makadua nije objavljena na zvaničnom portalu crno-belih, koji u sredu uveče u "Areni" dočekuju Virtus iz Bolonje.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC