• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javio se i Žofri Lovernj! "Moji Grobari, Partizane..."

Autor mondo.rs

Nekadašnji centar crno-belih otklonio dilemu oko toga gde će nastaviti karijeru.

 Zofri-Lovernj-povratak-Partizan-Fenerbahce-Twitter Izvor: MN PRESS

Povratak Žofrija Lovernja bio je velika želja crno-belih u aktuelnom "prelaznom roku", ali se Francuz ipak neće vratiti u klub koji voli toliko da je istetovirao njegov grb na ruci.

Iskusni centar oglasio se u ponedeljak uveče i potvrdio da će ostati u Fenerbahčeu, što je ranije u toku dana najavio i generalni menadžer Fenera Mauricio Gerardini.

Možda će vas zanimati

"Moji Grobari, Partizane i Ostoja Mijailoviću, hvala vam za ljubav i interesovanje koje ste mi pokazali ovih dana. Siguran sam da će nam se putevi ponovo ukrstiti i da ću se vratiti kući. Ostajem igrač Fenerbahčea i motivisan sam da se borim kao i uvek da osvojim trofeje sa ovim timom!", napisao je ljubimac navijača Partizana, koji je ostavio dubok trag u Srbiji od 2012. do 2014. godine.


S obzirom na to da rok za licenciranje igrača za prva tri kola Top 16 faze Evrokupa ističe 7. januara, ostaje da se vidi da li će crno-beli u poslednjem času reagovati i pojačati centarsku liniju igračem koji bi popunio mesto upražnjeno odlaskom Artsjoma Parahovskog.

Prošle nedelje, na sajtu KSS objavljeno je da su crno-beli registrovali Džamela Meklina, ali je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović potom saopštio da je Dinamo Sasari, klub iskusnog Amerikanca, u poslednjem trenutku stopirao pregovore o njegovom dolasku.

Mijailovićev odgovor: "Dragi Žofri..."

Predsednik crno-belih brzo je uzvratio poruku Francuzu. Napisao je: "Dragi Žofri, ti si član naše porodice bez obzira na to gde si u ovom trenutku. Želimo ti samo najbolje u sportskoj karijeri i u privatnom životu. Vidimo se u Beogradu".

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri rekao je u ponedeljak novinarima da je trenutno jako teško naći igrača koji će zaista pojačati crno-bele.

"Za sada je odgovor: Niko od njih malo koji su slobodni ne može da nam promeni ekipu, niti da nam pomogne", rekao je trener Partizana.

S obzirom na tu poruku italijanskog stručnjaka, čini se da je trenutno realnije da Partizan u sredu dočeka veliki derbi Evrokupa protiv Virtusa u postojećem sastavu.

Za to vreme, Lovernj će tražiti put nazad u sastav Željka Obradovića, u kojem nije bio u poslednjih nekoliko utakmica.

S obzirom na tu poruku italijanskog stručnjaka, čini se da je trenutno realnije da Partizan u sredu dočeka veliki derbi Evrokupa protiv Virtusa u postojećem sastavu.

Za to vreme, Lovernj će tražiti put nazad u sastav Željka Obradovića, u kojem nije bio u poslednjih nekoliko utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC