• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka iz Fenera: Žofri je naš i tako će i ostati!

Autor mondo.rs

Generalni menadžer Fenerbahčea "kroz redove" provukao da je Željko Obradović sklonio Žofrija Lovernja iz ekipe kako bi mu poslao poruku, kao i cijeloj ekipi.

 Zofri-Lovernj-ne-dolazi-u-KK-Partizan-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Ostoja Mijailović obradovao je navijače Partizana kazavši da je klub zainteresovan da vrati Žofrija Lovernja iz Fenera, ali sudeći po najnovijim informacijama - taj posao neće biti zaključen.

Lovernj je propustio posljednje četiri utakmice Fenerbahčea, ali generalni menadžer turskog viceprvaka Mauricio Gerardini, koji je zadužen za sportska pitanja, uvjerava da nema priče o njegovom odlasku i da se radi o čistim spekulacijama u medijima.

Možda će vas zanimati

Gerardini je u opširnom intervjuu za turski "Trendbasket" kazao da su sve odluke o igračima na treneru Željku Obradoviću i da je "njegova posljednja", ali da vjeruje da će Lovernj ostati u Fenerbahčeu.

"Niko nas nije kontaktirao. Žofri je naš košarkaš i dio ekipe. Postoje stvari koje su izvan svlačionice i to svi moraju da prihvate...", naveo je Gerardini i objasnio da treneri nekada igrače sklone sa strane kako bi mu poslali poruku, kao i čitavoj ekipi.

"To se dešava u svakoj porodici, znali su naši roditelji da kažu da nešto nećemo raditi nedjelju dana ili mjesec dana, takav je odnos i trenera i igrača".

Partizan je imao ideju da Lovernj pojača ekipu na deficitarnoj poziciji, ali vremena je još malo pošto rok za registraciju igrača za prva tri kola Top 16 faze Evrokupa ističe 7. januara u 18 časova. Miljenik navijača crno-bijelih tako djeluje sve dalje od povratka u omiljeni dres.

"Žofri je dio naše ekipe i nastaviće da bude", poručio je generalni menadžer Fenera.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC