• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači nagađaju, ali Trinkijeri jasno o pojačanjima: Pričamo o ničemu!

Autori mondo.rs Autori Pavle Knežević

Praktično da su navijači Partizana ubijedili sebe da se vraća Žofri Lovernj, ali...

 KK-Partizan-Andrea-Trinkijeri-Zofri-Lovernj-pojacanja-transferi-prelazni-rok Izvor: MN PRESS

Čak i da se Fenerbahče nije oglasio porukom da Lovernj ostaje tamo, iz današnjeg razgovora sa trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem se moglo zaključiti da od povratka u crno-bijele neće biti ništa.

Naravno, Trinkijeri prije transfera nikada, ali baš nikada ne govori o imenima, uvijek ističe da su igrači koje ima najbolji na svijetu, zato je morala da se upotrebi mala kreativnost u postavljanju pitanja, koje je ovog puta glasilo: sutra ističe rok za registraciju igrača u Evrokupu, hoće li Partizan registrovati nekoga?

Možda će vas zanimati

"Znate koliko je teško postaviti ekipu da izgleda kao ekipa? Koliko je teško dovesti igrače da igraju sa željom da budu bolji, da izgledaju kao tim? Ja se ne bavim tim stvarima. Nama fali jedan igrač, ali fali ovako (uopšteno). Mi igramo isto, imamo pet igrača i visoki igrači su napravili posao kako treba. Ako se nešto desi, znaćemo. Ako se ne desi, neće se desiti", kaže Trinkijeri.


"Nije da se krijem, imam druge prioritete. Lopta, teren, mojih 14 igrača koji su najbolji na svijetu i kad dobijaju i kad gube", dodao je on.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je nedavno da je klub zainteresovan da dovede Lovernja, ali da je odluka na stručnom štabu. Osim toga, Džamal Meklin je bio registrovan, pa je poslije rečeno da je stopiran taj transfer. Da li je stručni štab nešto odlučio?

"Pričamo o ničemu. Sigurno. Jako je teško naći igrača. Nije da ne želim. Ja moram da gledam ono šta imam, kako igramo i ko je sad slobodan. Za sad je odgovor: niko od onih malo koji su slobodni ne može nam promijeniti ekipu, niti pomoći", rekao je trener Partizana.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC