• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snup Dog proziva Luku: Don-a-kić najbolji 20-godišnjak? Kakva jeb**a LAŽ!

Autor mondo.rs

"Možda je najbolji u Evropi", kazao je Snup Dog koji se iznervirao dok je gledao utakmicu Lejkersa i Maveriksa.

 Snup Dog kritika Luka Dončić NBA Izvor: Gulver/Michael Buckner/Getty Images

Čuveni američki reper Snup Dog čest je gost na NBA utakmicama, posebno njegovih omiljenih L.A. Lejkersa, ali tokom vikenda nije stigao da ode na gostovanje u Dalasu, u derbiju Zapadne konferencije, pa ga je ispratio na televiziji i dao živopisan komentar na Instagramu.

Naime, Lejkersi su slavili ubjedljivo 129:114, imali su i veću prednost od ove konačne, a "Dogu" je najviše zasmetalo koliko se hvale igre Luke Dončića.

Možda će vas zanimati


Na toj utakmici mladi Slovenac je odigrao "samo solidno", meč je završio sa 25 poena, deset skokova i sedam asistencija, a vjerni navijač Lejkersa odlučio je da ga kritikuje zbog "hajpa" koji vlada.

"Postoji debata o tome da je Luka... Don-a-kić (nije znao da mu izgovori prezime prim. aut.) najbolji 20-godišnjak ikada u NBA. To je jeb**a laž!", kazao je izričiti Snup Dog dok je snimao ubjedljivo vođstvo Lejkersa na utakmici protiv Dalasa.

"On je dobar, ali nije najbolji ikada u NBA. Nemojte da nipodoštavate tako Mozesa Malouna, Kobija Brajanta, Lebrona Džejmsa... Svi oni su bili majstori u mnogo jačoj ligi, kad je bilo teže igrati. Liga je sada meka i pogledajte opet rezultat, razbijamo ga, a dao je do sad samo 14 poena.Možda je najbolji 20-godišnjak u Evropi, ali ne u Americi. Sigurno nije najbolji 20-godišnjak koga sam ja gledao, a pratim košarku od sedamdesetih.". nastavio je svoje negodovanje američki reper.

Od trenutka kada je Snup Dog "upalio snimanje" televizije - Dončić je postigao još 11 poena i približio Dalas njegovim Lejkersima, ali pobjeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Mladi košarkaš iz Slovenije, koji je osvojio Evroligu i bio prvak Evrope sa reprezentacijom, u svojoj drugoj sezoni u NBA ima nevjerovatnu statistiku: bilježi 28,9 poena po meču, 9,6 skokova i 8,8 asistencija, što je svakako uradio mali broj košarkaša prije njega.

Da li je Snup Dog u pravu ili pretjeruje?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC