• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda počinje novi ciklus: Igokea, Efes, Partizan, Panatinaikos...

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli su krenuli na gostovanje na kojem će "otvoriti" još jednu tešku seriju od šest mečeva u dvije nedjelje.

 Igokea-Crvena-zvezda-TV-prenos-uzivo-Arena-sport-live-stream-rezultat-2020 Izvor: MN PRESS

Poslije veoma dobrog nastupa protiv Barselone u Španiji i poraza u "tijesnoj" završnici, košarkaši Crvene zvezde imali su u petak i subotu dan za predah. 

U nedjelju, poslije popodnevnog treninga i ručka, oni će krenuti ka Laktašima, gde će se u ponedjeljak suprotstaviti Igokei (17 časova, TV Arena sport).

Možda će vas zanimati

Ekipa Dragana Šakote putuje na to gostovanje kao trećeplasirana na tabeli, sa skorom 10-6 i sa serijom od tri jadranske "stotke" za sobom (Krka, Mega, Cibona).

Sa druge strane, u naletu je i domaćin, koji je u posljednja četiri kola ostvario isto toliko pobjeda (Mornar, Cedevita Olimpija, FMP i Zadar), i tako drastično popravio svoju poziciju u borbi za opstanak. U ovom trenutku "Igosi" imaju skor 6-10 i tri pobjede više od posljednjeplasirane Mege. 

U nedjelju, dan prije utakmice u Laktašima, crveno-bijeli nisu znali u kakvom će se sastavu suprotstaviti timu Dragana Bajića. U prošlom kolu nastupili su bez povrijeđenih Dejana Davidovca, Marka Jagodić Kuridže i Filipa Čovića, kao i još neoporavljenog Stratosa Perperoglua. 

Tom spisku odsutnih, u Barseloni su dopisana i imena bolesnog Branka Lazića i centra Majkla Odža, koji je imao problem sa vizom.

U najavi meča protiv Igokee, trener crveno-bijelih Dragan Šakota rekao je da je potrebno da oprez bude na najvišem nivou.

Izvor: MN PRESS

"Očekuje nas utakmica sa timom koji je u seriji od četiri uzastopne pobjede. U izvanrednoj su formi, imaju i lidera u timu - Amerikanca Grina i izgledaju jako dobro u posljednje vrijeme. U ovom trenutku igraju mnogo bolje nego što to govori njihov plasman na tabeli. I u tom dijelu su osvojenim bodovima u posljednje vrijeme praktično obezbijedili opstanak. Sada sa iskusnijim timom, doselektiranim tokom lige, mogu mnogo opuštenije da razmišljaju i o većim ciljevima", rekao je šef struke Zvezde.

Ognjen Kuzmić, centar iz Grabovice kod Doboja, pozvao je navijače da podrže crveno-bijele.

"Ovo je važna utakmica za nas i to protiv ekipe koja se podigla u posljednjih nekoliko nedjelja i igra dobro. I pobjeđuju, što je još važnije. Doveli su iskusna imena, trener Bajić odlično poznaje klub i sredinu, uspio je da postavi stvari na svoje mjesto i da stabilizuje ekipu".

"Sa druge strane, mi moramo da igramo na pobjedu, jer smo u zoni plej-ofa i u ovako napornom rasporedu koji je za nama, ali i koji nam slijedi i na početku februara svaka pobjeda je važna. Pozivam i naše navijače, zvezdaše iz Republike Srpske, a znam koliko ih ima u našim krajevima, da dođu da nas podrže na tribinama i pomognu nam da dođemo do važne pobede nad Igokeom", izjavio je Kuzmić.

Poslije povratka iz Laktaša, Zvezda će početi pripremu za napornu seriju utakmica.

U petak će igrati protiv Efesa u Štark areni, a sljedeće sedmice igraće protiv Partizana u ponedjeljak u "Pioniru", Panatinaikosa u srijedu u "Štark areni" i protiv Himkija u petak u Moskvi. 

Potom će u ponedjeljak 10. februara gostovati Mornaru koji je ovog vikenda doveo dvojicu Amerikanaca - krilnog centra Darija Hanta i bivšeg beka Netsa, Ajzeju Vajtheda.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC