• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pejton, Krauder i Moris ''tučom'' okončali odlučen meč! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Meč između Njujork Niksa i Memfis Grizlija bio je rešen, ali...

 NBA Njujork Niks Memfis 106 127 Elfrid Pejton Džej Krauder  Markus Moris tuča Izvor: Getty Images/Elsa, Elsa/Getty Images North America

Četvrta uzastopna pobeda za Memfis, ekipu koja će se boriti za mesto u plej-ofu na Zapadu NBA lige. Ova je izvojevana na gostovanju u Njujorku, protiv Niksa koji su jedan od najslabijih timova u ligi.

Konačan rezultat susreta bio je 127:106, a incident po kome će okršaj biti upamćen desio se na manje od minut pre kraja susreta. Kada je već sve bilo rešeno, pri rezultat 124:106, Elfrid Pejton je grubo faulirao Karaudera. I tu je sve počelo.

Možda će vas zanimati

Košarkaš Niksa je potpuno nepotrebno pritrčao Džeju Krauderu, koji je potpuno nepotrebno želeo da šutne, i snažnim faulom ga izbacio iz terena. Prekršaj kakav bi se i u nekim borilačkim sportovima kažnjavao napravljen je 48 sekundi pre kraja susreta.


Član Memfisa je poludeo i skočio da se obračuna sa protivničkim igračem, a u gužvu su se uključili i ostali igrači. Jedan od njih je bio Markus Moris, snažan momak koji je bio spreman da se fizički obračuna sa Krauderom baš tu, dok utakmica još traje.

Susret Niksa i Memfisa u kultnom Medison Skver Gardenu je ubrzo završen, ali se čini da je sukob između Kraudera i Morisa tek počeo. Košarkaš Niksa je nakon meča prvi ''pecnuo'' rivala.

''On se često ponaša kao žena. Simulira, zabacuje glavu kad je pod faulom... Previše je mekan, kao neka žena'', rekao je Markus Moris u svojoj prvoj izjavi nakon susreta.


Krauder nije odgovorio direktnom porukom za rivala iz tog okršaja, već je podsetio na nešto što se ranije dešavalo u ligi. On je uzeo njihov međusobni skor, odnosno informaciju da protiv Morisa vodi 17-5 i to istakao kao argument.


Njegovu poruku na tviteru lajkovalo je i nekoliko zvezda NBA lige, a sam Krauder je objasnio da je njegov stil igre da se takmiči dok se utakmica ne završi. Košarkaši Niksa su njegov pokušaj šuta shvatili kao provokaciju, jer je meč već bio završen.

Za incident u finišu susreta Elfrid Pejton je dobio nesportsku ličnu grešku, Markus Moris i Džej Krauder su isključeni, a Demijen Dotson i Jonas Valančijunas su dobili po tehničku. Džoš Džekson je pogodio sva tri slobodna bacanja i postavio konačan rezultat meča.

Ostale rezultate sinoćnjih partija, meč za zaborav Bjelice i dobro izdanje Bogdanovića, kao i tabelu u NBA ligi, pogledajte na linku.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC