• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi meč Lejkersa posle Kobijeve smrti drugi najgledaniji svih vremena

Autor mondo.rs

Utakmicu Los Anđeles Lejkersa i Portlanda, koju je obeležio oproštaj od Kobija Brajnata, pratilo je uživo 4,41 milion gledalaca

 Prvi-mec-Lejkersa-posle-smrti-Kobi-Brajant-drugi-najgledaniji-svih-vremena-na-ESPN Izvor: Tanjug/AP Photo/Kelvin Kuo

Los Anđeles Lejkersi su prvi meč na svom terenu posle smrti Kobija Brajanta odigrali pet dana kasnije, i to protiv Portlanda.

Klub iz Los Anđelesa iskoristio je priliku da na toj utakmici oda poslednju počast legendarnom Kobiju, koji je nastradao u helikopterskoj nesreći 26. januara u Kaliforniji.

Možda će vas zanimati

Taj duel uživo je pratilo 4,41 milion gledalaca, što je drugi najgledaniji meč u regularnom delu NBA lige na ESPN ikada.

Podaci govore da je oproštajnu ceremoniju pre utakmice u Stejpls centru posmatralo daleko više ljudi - oko šest miliona. Taj deo obeležili su emotivni govor Lebrona Džejmsa i suze gotovo cele dvorane.

Prema podacima ESPN jedino gledanija utakmica u istoriji bio je susret Lejkersa i Hjustona 2003. godine, odnosno prvi meč Šakila O'Nila i Jao Minga. Njega je uživo pratilo 4,9 miliona ljudi.

Brojke sa meča Lejkersa i Portlanda su impresivne ako se u prilog doda da je počeo veoma kasno po tamošnjem vremenu, od 22 sata, što tradicinalano nije termin koji privlači veliki broj gledalaca.

Navodi se da je na televiziji ESPN dan nakon Kobijeve smrti emitovan snimak poslednje Brajantove utakmice u karijeri, protiv Jute u aprilu 2016. godine, i da je njega gledalo uživo 1,9 miliona ljudi, što je tog dana bio najgledaniji program na svim televizijama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC