• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je prvi i ima prednost u četvrtfinalu - Ko dolazi u Beograd?

Autor mondo.rs

Sjajne partije crno-belih u Evropi su ih lansirale na vrh liste favorita u Evrokupu.

 Partizan je prvi i ima prednost u četvrtfinalu - Ko dolazi u Beograd? Izvor: MN PRESS

Preokret u poslednjem minutu za veliku pobedu Partizana u Bolonji. Izabranici Andree Trinkijerija su uspeli, pobedili su u Italiji i sada su usamljeni na prvom mestu u grupi.

U teoriji, to znači i lakšeg rivala u četvrtfinalnom susretu. Da li će i biti tako, videćemo, pošto dešavanja iz drugih grupa nisu ovoliko jasna.

Možda će vas zanimati

Kod Partizana se, manje-više, sve zna. Trenutno imaju skor 4-1, a u poslednjem kolu ove faze takmičenja će igrati na svom terenu protiv Trenta, ekipe koja nema nikakve šanse da se nađe u narednoj fazi.

Prednost domaćeg terena u četvrtfinalu je već obezbeđena i beogradski tim samo čeka svog protivnika u toj rundi. Za to će morati da sačeka poslednju rundu, kada će svoj meč igrati Monako i Uniks.

Taj meč, koji će se igrati u Monaku, daće odgovor na pitanje ko je Partizanov naredni evropski rival. Tim koji pobedi, obezbediće prvo mesto u grupi G, tim koji izgubi dolazi u Beograd i, možemo slobodno reći, biće autsajder u okršaju sa Veličkovićem i ekipom.

Teoretski, Monako još uvek nije prošao grupu, ali sa +53 koš razlikom u odnosu na Galatasaraj, stvarno su male šanse da u poslednjoj rundi ispadnu iz daljeg takmičenja. I oni će više biti fokusirani na to da izbegnu Partizan.

Pošto znamo da će naredni protivnik nekadašnjeg šampiona Evrope biti Monako ili Uniks, treba da znamo i zašto je bitna pobeda nad Trentom. Neće moći momci Andree Trinkijerija opušteno da uđu u taj meč.

Veoma je bitno upisati i tu, petu pobedu, da bi se u daljoj fazi takmičenja, polufinalu i finalu, imala prednost domaćeg terena. Ovakav tim Partizana sasvim sigurno može da mašta i o samoj završnici takmičenja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC