• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov MVP: Retko ko može da iscenira ovakav preokret!

Autor mondo.rs

Ognjen Jaramaz je blistao nakon trijumfa Partizana nad "večitim" rivalom.

 Ognjen-Jaramaz-izjava-posle-finale-Kupa-Radivoja-Koraca-MVP-19-poena-Partizan-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Ognjen Jaramaz je bio heroj Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća. Kada je bilo teško i kada je meč otišao u produžetak, on je poveo svoj tim važnim poenima i približio crno-bele ka velikom trijumfu nad "večitim" rivalom.

Nagrada za najkorisnijeg igrača posle 19 postignutih poena nije bila iznenađenje, a nakon meča, Jaramaz je bio presrećan što je Partizan stigao do još jednog trofeja.

Možda će vas zanimati

"Ponavlja nam se ko zna koji put taj sjajan osećaj. Imamo još jedan pokazatelj da smo ove sezone veoma dobri i da imamo kontinuitet osvajanja trofeja. Osvojili smo na početku sezone ABA Superkup, sada smo osvojili i naš nacionalni kup. Ponosan sam na momke i zahvalan sam navijačima", rekao je Jaramaz posle meča.


Finale sa neverovatnom završnicom je bilo izuzetno stresno za navijače oba tima, a očigledno je i da su igrači na parketu bili svesni njegovog toka.

"Retko ko bi mogao da izrežira ovakav preokret. Mi smo praktično tri četvrtine kontrolisali utakmicu, da bi oni početkom četvrte preokrenuli i zaista se menja psihologija igrača i kod nas i kod njih. Međutim, imali smo dosta hrabrosti i malo sreće. Pejdž je pogodio tu trojku i dva bacanja i ušli smo u produžetak i onda ste sve videli", rekao je Jaramaz.

Na konstataciju novinara da je "povukao" svoj tim napred kada je bilo najpotrebnije, dodao je da su svi igrači dali doprinos.

"Jesam, jesam. Rekao bih da sam možda prepoznao u nekim momentima da smo izgubili ritam u napadu, da treba neko da preuzme odgovornost. I zaista nisam bio jedini koji je danas preuzimao odgovornost. Markus Pejdž i Kori Volden su radili veliki posao, Rade Zagorac je postigao dve trojke koje su bile jako važne... Svi su dali doprinos. Da, preuzeo sam odgovornost, možda najviše u produžetku i hvala Markusu Pejdžu na tome", zaključio je Ognjen Jaramaz.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC