• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa u Fuenlabradi - 28 pozitivnih!

Autor Pavle Knežević

Situacija postaje sve gora, da li iko više misli o fudbalu?

 Fuenlabrada-28-pozitivnih-korona-virus-fudbal-Spanija-najnovije-vesti Izvor: Guliver/Getty Images/Juliano703

U ponedeljak, uoči duela sa Deportivom potvrđeno je da je čak 16 igrača i članova osoblja Fuenlabrade testirano pozitivno na Covid-19. Utakmica je otkazana neposredno pred odigravanje, na šta se Deportivo žalio.

Situacija se u međuvremenu pogoršala, jedan igrač je morao u bolnicu, a danas su objavljeni rezultati poslednjeg testiranja i oni su prilično porazni, pošto je sada zaraženo čak 28 zaposlenih u klubu!

Možda će vas zanimati

"Mi u Fuenlabradi izražavamo duboki bol i zabrinutost zbog rezultata poslednjih PCR testova, prema kojima je ukupno 28 pozitivnih u FK Funelabrada. Ukupno je 12 novih slučajeva", navodi se u saopštenju Fuenlabrade.

Četiri nova slučaja su u Madridu i nisu imala kontakte još od utakmice sa Elćeom 17. jula, piše klub. Preostalih osam novih slučajeva su bili negativni od subote 18. jula, a posle osam dana, uprkos tome što su bili u izolaciji u svojim sobama u poslednjih šest dana, sada su pozitivni.

U tih 12 novih slučajeva su i dve osobe sa antitelima jer je bolest već prošla, ali su oni bili pozitivni na ovom poslednjem testu.

Navedeno je i da su dva bliska kontakta kluba takođe pozitivna.

"Procenjujemo koje mere da preduzmemo u ovoj novoj situaciji u kojoj živimo i zato ćemo kontaktirati upravu lige. Igrač koji je hospitalizovan u petak i dalje je u bolnici, stabilno je i nema ozbiljne simptome od koronavirusa", navela je Fuenlabrada.

Klub i dalje ima šanse da izbori plasman u baraž za Primeru u poslednjem kolu, ali sada je stvarno sve dovedeno u pitanje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC