• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se znoji po Beogradu, Gordić vjeruje u prednosti tima (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Iskusni plejmejker zna šta je glavna prednost crno-bijelih

 KK-Partizan-Nemanja-Gordic-ABA-liga-Evrokup-pripreme-snaga-tima Izvor: MN PRESS

Ekipa Vlada Šćepanovića u ponedjeljak je počela pripreme za novu sezonu, a poslije treninga u Beogradu, slijede bazične pripreme u Vrnjačkoj Banji.

Nemanja Gordić je ovog ljeta produžio ugovor sa Partizanom i kaže da je najveća snaga tima u novoj sezoni to što je ekipa ostala skoro cijela na okupu.

Možda će vas zanimati

Partizan, naravno, trenira prilagođeno situaciji.

"U neku ruku situacija sa koronom je prijala što se odmora tiče, ali radilo se sve vrijeme. Ne samo ja, čini mi se da su svi momci na pripreme došli koliko-toliko spremni. Imam neki mali problem, pa ću pauzirati nekoliko dana, ali nije ništa ozbiljno", rekao je Gordić za TV Partizan tokom treningu u Hajd Parku.

Crno-bijeli će se u ovoj sezoni takmičiti u ABA ligi, Evrokupu, Superligi i Kupu Radivoja Koraća, a Gordić ističe da je u ovoj situaciji teško postaviti ciljeve.

"Svi smo se usaglasili da je teško bilo šta prognozirati. Velika je neizvjesnost. Sve ekipe se spremaju, ali i dalje ne znamo kakvi će uslovi biti za igru, da li će biti publike, kakvi su protokoli… Iskreno se nadam da će moći da se igra u koliko-toliko u normalnim uslovima", rekao je plejmejker.

Partizan sa novim trenerom počinje takmičarsku sezonu, dok je kostur ekipe iz prošle sezone manje-više ostao isti, a košarkaš reprezentacije Bosne i Hercegovine kaže da je dolazak Kodija Miler-Mekintajera važna promjena na poziciji 1.

"Smatram da je prednost Partizana to što je 80 odsto ekipe ostalo na okupu. Poznajemo se dobro, imamo dobru hemiju i na terenu i van njega. Važna je ta promjena na poziciji plejmejkera. Koliko vidim poslije ova dva-tri dana, Kodi se dobro uklopio što se tiče atmosfere. O njegovim igračkim kvalitetima ne treba pričati. Imao je odličnu sezonu u Cediviti. Iskreno se nadam da će se uklopiti u naš sistem i da će pružiti dobre partije, zajedno sa svima nama", zaključio je Gordić.

Nemanja Gordić o pripremama i prednosti Partizana u novoj sezoni
Izvor: YouTube/ BC Partizan TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC