• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović je već namjestio ruku na treningu: Klub raste iz godine u godinu, a ja sam tu da pomognem!

Autor Milutin Vujičić

"Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate", kazao je novi-stari igrač kluba sa Malog Kalemegdana.

 Marko-Simonovic-treci-put-KK-Crvena-zvezda-mts Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts privodi kraju prvu nedelju priprema na Kopaoniku.

Aktuelni šampion ABA lige i Srbije će se i u narednoj sezoni takmičiti u Evroligi, ali u drugačijem sastavu. Novi trener Saša Obradović dobio je već nekoliko pojačanja, a iskustvo bi trebalo da donese Marko Simonović koji je za zvanični sajt govorio o predstojećoj 2020/21.

Možda će vas zanimati

Povratnik na "Mali Kalemegdan" kazao je da je srećan što se vratio, podsjetivši na raniju izjavu da je Zvezda klub koji iz godine u godinu raste.

"Svih ovih godina unazad, iz dana u dan i iz godinu u godinu klub raste i stvarno je dosegao sjajan ligaški međunarodni nivo. Čestitam svima na tome, svim zaposlenima u klubu, naravno i svim igračima i trenerima jer da nije bilo njih i nas u prethodnom periodu ne bi ni toga bilo. Nadam se da ćemo nastaviti istim tempom i Crvenu zvezdu reprezentovati na najbolji mogući način", naveo je Simonović.

Ovo će mu biti ukupno peta sezona u Zvezdi, prva kod Saše Obradovića koga dobro poznaje, a dobro ga poznaju i navijači koji su ga uvrstili u "ol-tajm" ekipu tekuće decenije.

’’Što se mene lično tiče, dosta smo pričali Sale i ja. Hvala mu zaista na ukazanom povjerenju i što mi je dao šansu da još jednom zaigram za svoj voljeni tim. Mislim da nas očekuje izuzetno teška sezona i činjenica je da će moja uloga biti da pomognem ekipi, svim igračima i novajlijama da se što prije uklope i shvate šta je Crvena zvezda, kao i to šta znači igrati za Crvenu zvezdu, a to vjerujte nije ni malo lak posao...", naveo je Simonović i dodao:

"Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate. Svi toga moramo da budemo svjesni i živimo sa tim".

Pogledajte i kako Zvezda deluje na treninzima.
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

Simonović je svjestan da je tim potpuno drugačiji nego kada je prethodni put boravio u Zvezdi, ali i da će sezona biti izuzetno specifična jer počinje u drugačijim uslovima...

"Sezona će biti jako teška. Nadam se prije svega da ćemo svi biti zdravi i tu ne mislim samo na igrače, stručni štab u kod nas u klubu već mislim generalno na cijelu Evropu i svet globalno. Želim svima da budu zdravi i da se sve ovo što prije završi", kazao je Simonović, pa nastavio:

"Mi se pripremamo za sezonu prema normalnom rasporedu koji imamo pred sobom i nadam se da ćemo tako igrati. Činjenica je da će biti drugačije. U svakom slučaju to su novi izazovi i svako od nas mora da bude po mom mišljenju dodatno fokusiran na te stvari, bude dodatno motivisan i spreman da podnese dodatnu žrtvu da da doprinos ekipi. Naši ciljevi ostaju isti, želimo da osvojimo tri trofeja u domaćim takmičenjima i da budemo što konkurentniji u Evroligi. Nadam se da ćemo to i uspjeti i da ćemo prije svega ostati zdravi".

Za kraj se zahvalio navijačima na ljubavi i podršci, poručivši da se nada da će sve to opravdati.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC