• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bila je to Zvezdina najluđa utakmica sezone: Čekali smo sat vremena, bila je buka... Jedva čekam ponovo!

Autor Mladen Šolak

Tada je bio na suprotnoj strani. Od ovog avgusta je među crveno-belima i jedva čeka da zaigra.

 Dzordan-Lojd-Crvena-zvezda-Valensija-otkazao-semafor Izvor: MONDO/Instagram/crvenazvezdakk

Crvena zvezda i Valensija bili su često rivali prethodnih sezona, a prošle su odigrali verovatno "najluđi" međusobni meč u tom nizu.

Bilo je to krajem novembra 2019. u hali "Aleksandar Nikolić", u kojoj je u toku ludog meča otkazao semafor. Prekid je trajao dugo dok je bar jedan od dva osposobljen, tenzija je polako rasla, a sve je završeno spektakularnom trojkom Lorenza Brauna za pobedu u poslednjoj sekundi.

Takva noć u "Pioniru" nije ni mogla da bude završena nego tako - kao na filmu.

Možda će vas zanimati

Na suprotnoj strani od Zvezdine tada je stajao bek Džordan Lojd, koji je ovog leta došao među crveno-bele. On je u razgovoru za klupski sajt opisivao taj meč, dokazavši da ga i dalje odlično pamti.

’’Sećam se utakmice iz prošle sezone veoma dobro jer se sat pokvario u prvoj četvrtini i rešavanje toga je trajalo praktično sat vremena. Publika je bila zaista neverovatna i atmosfera u hali čudesna. Sećam se da je sve vreme bilo jako glasno u dvorani i bilo je veoma teško. Sećam se da su navijači bilo veoma aktivno uključeni u igru, čak i uprkos tim tehničkim poteškoćama koje su se dogodile’’, rekao je Lojd.

Izvor: MN PRESS

Crveno-beli od utorka rade na Kopaoniku, a bivši igrač Toronto Reptorsa oseća veliko uzbuđenje. Otkrio je i da je nekoliko puta pričao sa trenerom Sašom Obradovićem.

’’Stvarno sam uzbuđen svojom novom ulogom u novom timu. Osećam kao da imam još mnogo da pokažem i da napredujem na evroligaškom nivou i ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem. Pobede. To je definitivno nešto u čemu želim da doprinesem. Razgovarao sam sa trenerom nekoliko puta pre nego što sam stigao i on je uzbuđen zbog stvari koje ja mogu da uradim na terenu. Mislim da ću biti veoma agresivan i u odbrani i u napadu, diktirati tempo i kreirati za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu’’, rekao je bek crveno-belih.

Sa navijačima odavno kontaktira na društvenim mrežama, jer su ga zapratili još dok je igrao odlično za Valensiju u finišu prošle sezone.

’"Od trenutka kada sam potpisao ugovor dobio sam baš mnogo novih pratilaca na mojim društvenim mrežama i još uvek svakodnevno dobijam poruke od njih. Želim samo da se zahvalim svima, osećam ljubav od prvog dana i to me motiviše da svemu pristupim još snažnije dok nastupam u Crvenoj zvezdi. To me sve uzbuđuje, znam da imam sjajne navijače uz sebe i jedva čekam da zaigram", dodao je Lojd.

Crveno-beli u nedelju privode kraju svoju prvu sedmicu na Kopaoniku, gde će ostati ukupno 17 dana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC