• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lenard nije najbolji Jokić je najbolji, razmontirao je Kliperse: Veteran šokiran i oduševljen nastupima Srbina!

Autor Pavle Knežević

Opšte mišljenje je da je Kavaj Lenard najbolji igrač NBA, ali Nikola Jokić nikoga ne ostavlja ravnodušnim, tako da se mnogi preispituju

 Lenard nije najbolji Jokić je najbolji, razmontirao je Kliperse: Veteran šokiran i oduševljen nastupima Srbina! Izvor: Guliver, Michael Reaves/Getty Images North America

Kavaj Lenard važi za jednog od najboljih igrača NBA lige trenutno, mnogi bi rekli i najboljeg.

Ali, ne misle svi tako. Fenomenalni podvig i trijumf u šestoj utakmici polufinala Zapada naveli su nekadašnjeg plejmejkera Njujorka, Sijetla, Portlanda i Čikaga na novu procenu: Najbolji je Nikola Jokić!

Možda će vas zanimati

Posle sjajne pobede Entoni je u panelu, koji se složio da će Jokić i Džamal Marej vrlo brzo postati superzvezde, izneo svoje mišljenje.

"Svi znamo koliko su Lenard i Pol Džordž dobri igrači. Ali, oni neće igrati bolje od onoga što smo do sada videli od njih. Mogu da poprave neke stvari, ali glavno pitanje kod njih je da održe nivo svojih igara. A ova dvojica? Marej, a pogotovo Jokić – njihova najbolja košarka je tek pred njima, to ih tek čeka. Posle ove pauze su pokazali da su još bolji", govorio je oduševljeni Entoni.

"Kandža" Lenard može sve i mnogi su sa mnogo razloga govorili da je najbolji igrač NBA. Ali ako pitate čoveka sa 11 sezona u NBA:

"Kavaj Lenard nije najbolji. Stvarno dobar jeste dobar, odličan, ali Jokić je najbolji u seriji. On je tip na koga nema odgovora. Razmontirao je Kliperse potpuno, izbacio je Herela i Vilijamsa iz utakmice jer ne mogu da ga zadrže kad igraju pik en rol", objasnio je Greg Entoni.

Sedma utakmica se igra u noći između utorka i srede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC