• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moja opsesija Jokićevom igrom nije dobra po zdravlje: Bivši NBA as je potpuno oduševljen Nikolinim nastupima

Autor Pavle Knežević

Svet košarke potpuno je opčinjen Jokićevim partijama u plej-ofu

 Moja opsesija Jokićevom igrom nije dobra po zdravlje: Bivši NBA as je potpuno oduševljen Nikolinim n Izvor: YouTube/First Take

Svet košarke i dalje bruji o fantastičnom preokretu Denvera protiv LA Klipersa i još jednoj magičnoj partiji Nikole Jokića, koji je odveo svoj tim u "majstoricu" polufinala plej-ofa Zapada.

Među brojnim, zaista brojnim oduševljenim komentarima, stigla je i pohvala od nekadašnjeg igrača Denvera, Indijane, Čikaga i drugih, Džejlena Rouza. On je toliko očaran Jokićevim partijama da je rekao da će mu trebati pomoć lekara ako Nagetsi večeras pobede.

Možda će vas zanimati

Denver je gubio 3:1 u seriji, ali se vratio i sada je 3:3. U obe te utakmice su Klipersi imali veliko vođstvo, a onda je njihov protivnik preokrenuo. Srbin je odigrao dve sjajne partije.

"Postoji jedna stvar u ovoj sedmoj utakmici koja bi me naterala da odmah tražim terapiju. Hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednutost ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti", govorio je uzbuđeni Rouz i dodao:

"Mnogo volim kako igra. Najbolji je centar u NBA u prošle dve godine. Najbolju u igri i ostali mi nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, Embid mi pada na pamet, ali Jokić je taj. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 3:1 drugi put u istom plej-ofu".

I kod njega, kao i kod svih ostalih ljubitelja košarke, raste uzbuđenje pred "majstoricu".

"Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija... Poludistanca, sa jedne noge, a ako pobede Kliperse – možda će mi trebati terapija", rekao je Rouz.

Voditelj Dejvid Džejkobi se nadovezao i podsetio na neke stvari koje samo Jokić radi.

"Taj šut sa poludistance, to je zaboravljena umetnost u današnjoj NBA. Kad god im zatreba koš, dobićete taj jedan iz okreta, sa jedne noge, sa pet metara", kazao je Džejkobi.

Sedma utakmica između LA Klipersa i Denver Nagetsa igra se u noći između utorka i srede od 03.00.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC