• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zato će biti prvi Zvezdin napadač: Džordan Lojd rešetao u praznom "Pioniru

Autor Mladen Šolak

Amerikanac namestio ruku u duelu protiv Mornara

 Zato će biti prvi Zvezdin napadač: Džordan Lojd rešetao u praznom "Pioniru Izvor: YouTube/EuroLeague

U važnoj proveri za novu sezonu, protiv jednog od direktnih konkurenata za vrh tabele, Crvena zvezda je pokazala treneru Saši Obradoviću da je na dobrom putu:

Zvezda - Mornar 89:79 (28:23, 21:22, 26:21, 14:13)

Možda će vas zanimati

Džordan Lojd je u prošloj utakmici protiv Igokee bio van napadačkog ritma, ali je sve nadoknadio u nedelju u praznoj hali "Aleksandar Nikolić" i pokazao zašto će biti prva napadačka opcija crveno-belih.

Doskorašnji šuter Valensije završio je meč sa 29 poena, sa četiri pogođene trojke iz sedam pokušaja i uz indeks korisnosti 31.

Uz nekadašnjeg igrača Toronta i Valensije, zapažen među crveno-belima bio je i Dejan Davidovac sa 18 poena, a dvocifreni su bili Duop Rit (11 poena) i Ognjen Kuzmić (10, 6 sk).

Crveno-beli su večeras nastupili bez plejmejkera Korija Voldena, kao i novog centra Emanuela Terija, čije priključenje ekipi se tek očekuje.

Sa druge strane, među Baranima su najefikasniji bili Derek Nidam sa 15 poena i sedam skokova, kao i šuter Džejkob Pulen sa 13 poena i pet skokova.

Zvezda će novu sezonu početi 1. oktobra, utakmicom Evrolige protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a u četvrtak je objavljen zvaničan zdravstveni protokol najjačeg takmičenja u vezi sa virusom korona.

ZVEZDA: Hol 7 (7 as), Lojd 29 (4/7 za tri, 4 as), Uskoković 3, Davidovac 18, Lazić 2, Rit 11 (6 sk), Radanov 2, Dobrić, Simonović, Jagodić-Kuridža 7, Simanić, Kuzmić 10 (6 sk)

MORNAR: Pulen 13 (5as, 4sk), Gabriel 1, Nidam 15 (7as), Jeremić 3, Šehović 3, Smit 4 (4sk), Vajted 12 (4sk), Lazić 12, Pavić 6, Vujošević, Vranješ 3 (3sk), Bjelica 3 (3sk), Luković 10 (4sk).

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC