• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee poslije plasmana u FIBA Ligu šampiona: Finala se ne igraju, ona se dobijaju! Ispunio sam obećanje!

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić bio je prezadovoljan i presrećan poslije ostvarenog istorijskog plasmana u grupnu fazu FIBA Lige šampiona.

 KK Igokea Dragan Bajić nakon plasmana u grupnu fazu FIBA Liga šampiona Izvor: KK Igokea/Nenad Vuruna

"Igosi" su večeras savladali "žilavi" lisabonski Sporting rezultatom 70:64 (16:11, 16:16, 14:20, 24:17) poslije žestoke borbe u bugarskom Botevgradu.

Možda će vas zanimati

U prvoj izjavi poslije plasmana, Bajić je istakao da je to veliki uspjeh, koji je dodatno veći zbog svega kroz šta je njegov tim prošao u pripremnom periodu.

"Prvo čestitam momcima. Šta smo sve prošli u proteklih mjesec dana, nedostatak igrača, nedostaje nam Kelmons, Voler je došao sa par treninga, Ilić bez ijednog treninga...i opet su nam u takvom stanju pomogli da dođemo do večerašnje pobjede. Kako se kaže, finala se ne igraju, finala se dobijaju. Znao sam da će biti teško, osjetila se i doza pritiska i sigurno i nedostatak energije kod mog tima. Igrali smo protv atipičnog i nezgodnog protivnika. Da nije bilo te nervoze mislim da smo mogli utakmicu ranije da prelomimo. Međutim, gleda se samo rezultat na kraju, a mislim da smo zasluženo pobijedili", izjavio je Bajić za "Alternativnu televiziju".

Prema njegovim riječima, dosta zasluga za plasman ide na račun klupskog rukovodstva, koje je osiguralo maksimalne uslove za rad.

"Ova dva mjeseca što smo radili pošteno, Bog nas je nagradio plasmanom u Ligu šampiona. Jako sam srećan. Kada sam potpisivao ugovor rekao sam da nisma završio sve sa Igokeom i obećao sam da ćemo igrati Ligu šampiona, evo to sam ispunio", dodao je Bajić.

Igokea će u Ligi šampiona nastupati u Grupi G, gdje će za protivnike imati Hapoel iz Jerusalima (Izrael), Limož (Francuska) i Turk Telekom (Turska), nakon što je FIBA "skratila" planirani način takmičenja, zbog problema vezanih za Kovid-19.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vaske

Bravo Bajiću majstore.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC