• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee zadovoljan: Pad uslovljen nedostatkom pripremnih utakmica, nadam se plasmanu u Ligu šampiona!

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee su ostvarili prvu od željene dvije pobjede u Bugarskoj na kvalifikacionom turniru za plasman u grupnu fazu FIBA Lige šampiona.

 Dragan Bajić izjava nakon pobjede KK Igokea nad Klužom u FIBA Liga šampiona Izvor: MN PRESS/NEBOJŠA PARAUŠIĆ

"Igosi" su u srijedu uvečer u Botevgradu savladali rumunski Kluž rezultatom 75:82 (13:23, 18:15, 13:22, 31:22) i zakazali finale protiv portugalskog Sportinga iz Lisabona u petak s početkom u 19 časova (ATV).

Možda će vas zanimati

Rumuni, koje s klupe vodi nekadašnji trener Partizana i selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević, gubili su krajem treće četvrtine sa 18 razlike, ali su uspjeli da uvedu meč u neizvjesnu završnicu, koja je ponajviše zahvaljujući Džekiju Karmajklu (25 koševa), ipak prevagnula na stranu Aleksandrovčana.

"Sigurno je ovo bila velika pobjeda za nas. Opet se moram vratiti na neko prošlo vrijeme, na ono teško što smo prolazili (korona virus, nedostatak pripremnih utakmica). Mislim da smo odigrali jako dobro, jako kvalitetnu utakmicu, pogotovo 30 ili 35 minuta kad je odbrana u pitanju. Napad isto nije bio loš, možda ovaj kraj. Oni su jurili rezultat, tražili brze poene, nezgodan su tim u tranziciji. Mislim da je i naš pad uslovljen nedostatkom kontrolnih utakmica, gdje smo možda trebali dobiti tu snagu", rekao je trener Igokee.

Bajić je potom čestitao svom timu na plasmanu u "finalnu utakmicu" protiv Sportinga.

"Čestitam momcima, ali još ništa nismo završili. Došli smo u Bugarsku da se plasiramo u FIBA Ligu šampiona, ovo je tek prva stepenica, imamo dan vremena da se spremimo na sljedeći meč. Nadam se da će moji momci, kao što su sve zahtjeve prihvatili, i na najbolji mogući način odradili večeras, da će tako biti i u ovoj finalnoj utakmici. Ja se nadam plasmanu u Ligu šampiona", naglasio je strateg "igosa".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC