• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gvozdeni Majk", najsurovija pesnica u istoriji, vraća se u ring: Protivnik jedva čeka da ga Tajson udari!

Autor Dragan Šutvić

Ovo smo čekali 15 godina!

 "Gvozdeni Majk", najsurovija pesnica u istoriji, vraća se u ring: Protivnik jedva čeka da ga Tajson udari! Izvor: Instagram/Vitor Belfort

Čekali smo 15 godina i na kraju smo dočekali! Majk Tajsonse vraća u ring pošto će u nedelju od 2:30 po srednjoevropskom vremenu imati boks meč. 

Sa druge strane će biti još jedna legedan - Roj Džons Junior, nekadašnji svetski šampion u četiri različite bokserske divizije. 

Oba boksera su u šestoj deceniji, pošto Tajson ima 54, a Džons 51 godinu, a ovaj meč dobija ogromnu medijsku pažnju, pre svega zbog "Gvozdenog Majka".

Ekscentrični Amerikanac e pojavio na sceni kao furija, pošto je prvu profesionalnu sezonu završio sa rezultatom od 15 pobeda bez poraza, a sve pobede su došle nokautom. 

On je bio najmlađi svetski šampion ikada pošto je imao samo 20 godina i četiri meseca kada je osvojio pojas. U karijeri je izgubio samo šest puta i to uglavnom na kraju karijere, u borbama koje je morao da prihvata zbog novca. 

Život koji je vodio nije mu ostavio ušteđevinu, bio je poznat po ekscentričnim žurkama, trošenju novca na automobile, alkohol, provod...

Poslednju borbu imao je 2005. godine i dobio ga je malo poznati Kevin Mekbrajd. Sa druge strane je Džons koji je završio karijeru sa skorom 66-9, a poslednju borbu je dobio 2018. godine. 

"Srećan sam, VIdeću kakav je Majk Tajson u ringu pre nego što umrem. Ispuniće mi se jedna od najvećih želja u životu", rekao je Džons pre borbe. 

Boksovaće se osam rundi koje će biti kraće nego inače, umesto tri trajaće dva minuta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC