• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Veče atletike Republike Srpske" u utorak u Prnjavoru

Autor Dragan Šutvić

Biće sumirani rezultati u 2020. godini

 Prnjavor veče atletike 29 decembar Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prnjavor će u utorak, 29. decembra, biti domaćin manifestacije "Veče atletike Republike Srpske", na kojoj će biti sumirani dostignuti rezultati atletičara, trenera i klubova tokom ove godine, najavio je predsjednik Atletskog saveza Republike Srpske Duško Ivičić.

Manifestacija će, uz poštovanje svih epidemioloških mjera zbog virusa korona, biti održana u Centru za kulturu sa početkom u 15.00 časova.

Možda će vas zanimati

Ivičić je, nakon sastanka sa na načelnikom opštine Prnjavor Darkom Tomašem i predsjednikom Atletskog kluba Prnjavor Željkom Petrovićem, rekao da je Savez naišao na veliko razumijevanje načelnika opštine, koji je odmah prihvatio da Prnjavor bude domaćin manifestacije.

"U Republici Srpskoj atletika iz godine u godinu bilježi velike rezultate, ali nema u svim centrima tretman 'kraljice' sporta kakav zaslužuje, što nije slučaj u Prnjavoru koji prema atletici ima odnos i viziju stalnog napretka", rekao je Ivičić.

Najavio je da će Atletski savez Republike Srpske pomoći opštini Prnjavor u realizaciji projekta izgradnje atletskog stadiona.

"Ukoliko realizujemo planirano, Prnjavor će za kratko vrijeme imati najljepše atletsko zdanje u BiH, što mu istovremeno daje priliku da postane atletski centar sa kompletnim programom takmičenja", istakao je Ivičić.

(mondo.ba/SRNA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC