• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moram 5 godina da osvajam svaki slem da bih stigao rekord: Rus oduševio brutalnom izjavom o Novaku, Rafi i Rodžeru!

Autor Dragan Šutvić

Plasirao se u četvrtfinale, a onda na konferenciji za medije riješio da kaže šta misli o "velikoj trojci".

 danil-medvedev-grend-slem-titule-novak-djokovic-nadal-federer-australijan-open Izvor: Tanjug/AP/Hamish Blair

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Australijan opena pobedom nad Milošem Raonićem i pokušaće da osvoji 9. titulu u Melburnu.

Rafa Nadal je prošle godine izjednačio rekord Rodžera Federera, a sada uprkos povredi leđajuriša na 21. grend slem titulu. Sve to je poprilično nevjerovatno u očima Danila Medvedeva.

Možda će vas zanimati

Četvrti teniser svijeta i čovjek koji je vlasnik trenutno najdužeg niza nepobjedivosti (18 mečeva na ATP turu), plasirao se u četvrtfinale laganom pobjedom protiv Makenzija Mekdonalda i tako najavio da i on želi da stigne do prvog grend slem trofeja.

Ipak, u tome će morati da bude najbolji na turniru na kojem su još i Đoković i Nadal, a uz Federera, Medvedev nema problem da otkrije koliko se divi svoj trojci. Njegova zanimljiva izjava to dobro oslikava.

"Sećam se kad je Sampras oborio rekord za broj osvojenih grend slemova, bio sam jako mali. Sjećam se svih vijesti, pričali su "Taj rekord će stajati zauvijek". Kao Mesi i Ronaldo u fudbalu. A onda su tri momka došla, ne da su oborili rekord, nego su uništili rekord!", počeo je Medvedev.

Potom je sve slikovito dočarao.

"To je nevjerovatno jer, na primjer, ja imam 25 godina. Igram dobar tenis. Osjećam se kao da sam jedan od najboljih igrača na svetu. Imam nula slemova. Zamislite, da ja stignem do 20, moram da pet godina zaredom osvajam svaki slem. Dobro, na Rolan Garosu nisam tako dobar za sada (smijeh). Pet godina u nizu ja moram da osvajam svaki slem protiv nevjerovatnih protivnika, u mečevima na pet setova, da se ne povrijedim. To su neviđene brojke. Za mene, njih trojica su zasigurno trojica najboljih igrača u istoriji tenisa", u dahu je pričao Medvedev poslije plasmana u četvrtfinale, gde će mu protivnik biti sunarodnik i 7. nosilac Andrej Rubljov.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC