• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đoković je u pravu, ne možemo više ovako": Izgubio od Novaka pa podržao njegovu REVOLUCIJU u svjetskom tenisu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dao je i svoje konkretne prijedloge kako riješiti stvar.

 Aleksander Zveres podrška Novak Đoković Izvor: Tanjug/AP/Andy Brownbill

Novak Đoković je uspeo da savlada Aleksandera Zvereva u vrlo teškom i izjednačenom meču u četvrtfinalu Australijan opena.

Nakon meča, Zverev jeste bio razočaran porazom, ali je poslije meča imao pohvalne riječi za protivnika - i to ne samo zbog partije na terenu.

Đoković je na svojoj konferenciji za medije pričao da će biti izuzetno teško da se ATP tur nastavi u svom uobičajenom obliku, sa velikim brojem putovanja širom svijeta i da tu treba napraviti velike promjene.

Zverev je sada podržao tu svojevrsnu "Đokovićevu revoluciju" da se po nekoliko turnira odjednom igra u jednom gradu.

Jedan od problema koje je Novak naveo bio je i obavezan karantin u brojnim zemljama i da igrači neće željeti da idu u izolaciju pred svaki turnir. Nijemac je jasan po tom pitanju.

"Što se tiče tura, da, slažem se s njim. Ne možemo da imamo tur u kojem mora toliko da se putuje. To je toliko jednostavno. Povrede će nastavljati da se događaju. Postoje ograničenja u zemljama koje se razlikuju u odnosu na to koje pasoše imate, možda u neke zemlje ne biste mogli ni da uđete. Znam da će igrači iz Južne Amerike imati dosta problema. Ne možemo da imamo takav tur trenutno", počeo je Zverev.

On je potom dao i svoj prijedlog.

"Mislim da bi trebalo da razmotre da imamo neko mjesto kao ovdje u Melburnu, gdje bismo igrali nekoliko nedjelja u jednom mjestu. Više turnira zaredom, jer na kraju u Evropi i ne možemo da imamo navijače ionako. Kakva je stvarno razlika gdje igramo turnir? Možemo da promijenimo pozadinu, da promijenimo ime grada koje je napisano na terenu i da igramo na jednom mjestu. Slažem se s Novakom i pričali smo s njim i Vasekom Pospišilom (osnivači PTPA, prim. aut), ne možemo da imamo takav ATP tur trenutno s obzirom na to kako se stvari odvijaju", zaključio je Saša Zverev.

Ukoliko Đokovićev prijedlog bude rezultirao u promenama u kalendaru takmičenja, gledaćemo jedan sasvim drugačiji ATP tur...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC