• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijevi kroše poslao Rusa na pod: Ovog puta nije bilo iznenađenja, Britanac krošeom najavio kandidaturu za titulu (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Vajt se revanširao za poraz i vratio na pravi put

 dilijan-vajt-aleksandat-povjetkin-boks-rezultat-nokaut-video-snimak Izvor: Printscreen/Twitter/Futurefights360

Ovog puta nije bilo nikakvih iznenađenja. Ljetos je Aleksandar Povjetkin dva puta ustajao sa poda, a onda brutalnim aperkatom poslao Dilijana Vajta u nesvijest. Britanac ovog puta nije pravio greške i za manje od 12 minuta je nokautirao žilavog Rusa.

Prvi meč održan je u dvorištu promotera Edija Herna, a ovaj je bio na Gibraltaru, malenoj teritoriji Britanije u Španiji.

Možda će vas zanimati

Vajt je u prvom meču bio nestrpljiv da dokaže da je sazrio da se bori za titulu, što je 41-godišnji Povjetkin znao da kazni. Ovog puta Britanac nije žurio, ali čim mu se ukazala prilika, iskoristio je. Bilo je to u četvrtoj rundi.

"Žao mi je samo što ga nisam dokrajčio u prvoj rundi. Nije trebalo ni prvi put da izgubim. Bio sam ljut na sebe, napravio sam smiješnu grešku i platio za nju. Od prve runde sam bio na njemu, bio sam u iskušenju da navalim, ali to nije pametno, jer je on i dalje veoma jak", rekao je Vajt poslije meča.

"I dalje mislim da mogu da budem šampion. Koga god da pogodim tom ljevicom, ide na pod", dodao je on.

Vajt sada ima skor od 28 pobjeda, 19 nokautom i dva poraza. On u aprilu puni 33 godine i sada se nada da će se boriti sa pobjednikom duela Tajson Fjuri-Entoni Džošua. Prvi poraz u karijeri doživio je upravo od Džošue.

Povetkin je sada na 35 pobkeda, tri poraza i jednom neriješenom borbom. Prije ovoga je gubio samo od Vladimira Klička i Džošue. Sada ima 41 godinu, 2004. je bio olimpijski šampion i možda mu je vrijeme da razmišlja o penziji...

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC