• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sraman napad na Novaka! Španac tražio da ga kazne: Htio sam da ga sudija opomene, izvukao se jer je prvi na svijetu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dobio Novaka, pozdravio se sa njim na mreži, a poslije meča otkrio da je želio kaznu za najboljeg na svijetu.

 karenjo busta tražio kaznu za novaka đokovića Izvor: TANJUG/AP PHOTO/SETH WENIG

Pablo Karenju Busta je napravio najveći rezultat karijere kada je savladao Novaka Đokovića u meču za bronzu na Olimpijskim igrama, a tokom meča je htio da najboljeg tenisera na svijetu sudija kazni! 

On je u izjavi za španske medije nakon pobjede otkrio da je želio da se Novaku u jednom momentu drugog seta oduzme poen zbog nedoličnog ponašanja!

Možda će vas zanimati

Novak je iznerviran problemima na terenu kao i svojim fizičkim stanjem i brojnim povredama, u jednom trenutku bacio reket na tribine. Potom je polomio novi reket koji je uzeo, a tada je Busta protestovao kod sudija i tražio kaznu za Srbina!

"Pitao sam sudiju šta se dešava, jer sam mislio da je ovo druga opomena, pošto je bacio jedan reket u treći red tribina, a drugi razbio pred njim. Ali izgleda da to nije bilo dovolno za kaznu. Možda je sve teže kada je neko prvi na svijetu", rekao je Busta. 

Ova njegova izjava odzvanja pošto je upravo protiv Karenja Buste Novak Đoković doživio najveći šok u karijeri, eliminaciju sa US Opena! Prije nešto manje pod godinu dana Srbin je slučajno lopticom pogodio linijskog sudiju i zbog toga je izbačen sa turnira, a Busta je prošao dalje. 

Sada je Španac uzeo bronzu, ali je poslije meča morao da pomene i momenat u kome je Novak izgubio živce. Poslije toga osvrnuo se i na sam meč. 

"Veoma bitan meč, poslije pobjede nad Medvedevom je izgledalo je da je medalja blizu, ali su se šanse smanjile poslije mog poraza i Đokovićevog poraza u polufinalu. Pripremio sam se taktički, a posumnjao sam u sebe kada nisam uspio da dobijem drugi set", otkrio je Španac. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC