• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plaćeni napadi na Đokovića iz Britanije! Za manje od sat vremena objavili stare i lažne vijesti, sve protiv Novaka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sramotni napadi na Novaka Đokovića iz Velike Britanije...

 Placeni-napadi-na-Novaka-Djokovica-iz-Velike-Britanije. Izvor: Profimedia

Olimpijske igre se nisu završile za Novaka Đokovića onako kako se nadao. Želio je da osvoji zlato, a umjesto toga je ostao bez medalje.

U meču za bronzu je izgubio od Pabla Karenja-Buste i tako se iz Japana vratio bez odličja. Sada mu ostaje još malo vremena da se posveti pripremama za nastavak sezone, prije svega za US open gdje će pokušati da osvoji četvrti grend slem u sezoni.

Tokom trajanja Igara je Novak pričao o tome kako se bori sa pritiskom, što su pojedini mediji iskoristili da prikažu kao napad na Simon Bajls, američku gimnastičarku koja se u jednom trenutku povukla sa takmičenja zbog problema sa mentalnim zdravljem. Ubrzo je i sam novinar koji je za francuski "L'Ekip" napisao taj tekst objasnio da je napravio veliku grešku, da je sve izvukao iz konteksta i da je tekst lažan.

Međutim, tu izgleda nije sve završeno.

Uprkos izvinjenjima i nekih poznatih ličnosti i očiglednim greškama napadi na prvog reketa svijeta se nastavljaju. Tako je sajt "Brinkvajr" ("Brinkwire") za manje od sat vremena pustio tri teksta protiv Novaka, od kojih je jedan upravo oko Bajls, a dva se tiču bacanja reketa. U isto vrijeme su pustili i dva pozitivna teksta o Rafaelu Nadalu, jedan kako pruža podršku Bajlsovoj, a drugi kako njegov stric Toni napada Novaka zbog lomljenja reketa.

Možda to i ne bi bilo primjećeno da se spomenuti sajt ne bavi plaćenim tekstovima, što dovodi do zaključka da je neko ovo platio!?

"Mi vjerujemo da su novinarska saopštenja evoluirala. Zbog toga je 'Brinkvajr' novo mjesto za blogove, onlajn zajednicu, oglašivače, članove i sve zainteresovane".

"Mi naplaćujemo PR agencijama, marketinškim agencijama i onima koji su u ovom poslu postavljanje vijesti na naš sajt. Osnovani smo 2015. godine i nalazimo se u Velikoj Britaniji, dok su naši autori u Americi, Britaniji i Australiji", navodi se u obrazloženju na njihovom zvaničnom sajtu.

Sve ovo navodi na slutnje da je nekome u interesu da "oblati" Đokovića, samo kome?

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC