• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović uz rukometaše Partizana: "Porodični odnosi između klubova JSD, za ponos svih navijača"

Autor Dragan Šutvić

Nastavlja se saradnja.

 ostoja mijailović uz rukometni klub partizan Izvor: MN PRESS

Rukometaši Partizana će i u nastupajućoj sezoni 2021/22 na grudima nositi logo jedne privatne domaće osiguravajuće kuće.

Saradnja je počela prošle godine, a crno-bijeli su produžili partnerstvo koje će predstavljati važan korak za rukometni klub koji ima velike ambicije i takmičiće se na četiri fronta. Osim domaće lige i kupa, Partizan će učestvovati u regionalnoj SEHA ligi i EHF Evrokupu.

Možda će vas zanimati

"Finansijska situacija u našem sportu je poznata i ne treba mnogo riječi trošiti da bi ljudi shvatili koliko ulaganje u rukomet zapravo predstavlja društveno odgovorno poslovanje. Meni je sa druge strane izuzetno drago što smo nastavili partnerstvo baš sa kompanijom koja je u vlasništvu predsednika košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića. Na taj način još jednom pokazujemo nešto što je danas rijetkost i nešto čime svi navijači Partizana treba da se ponose, a to su pravi porodični odnosi između klubova unutar Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. I naši košarkaši i mi smo prošli kroz veoma teške trenutke u svojoj istoriji, stoga itekako umijemo da cijenimo podršku koja je uvijek draža kada dolazi praktično unutar naše kuće. Ove sezone smo napravili dobar tim i bićemo u stanju da se na dostojan način suprotstavimo svim rivalima", rekao je predsednik kluba Željko Perkunić i dodao potom:

"Nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne pokaže na terenu, a mi ćemo dati sve od sebe da navijače Partizana obradujemo i nekim trofejom. Kao iskrenog navijača Partizana raduje me da su se košarkaški klub i vaterpolo klub maksimalno pojačali tako da ove sezone uz fudbalski klub naša crno – bijela porodica ima velike šanse za osvajanje novih trofeja. Naše snage, jačaju svakim novim danom".

Osiguravajuća kuća koja će nastaviti da sponzoriše rukometaše Partizana je u vlasništvu Ostoje Mijailovića, prvog čovjeka košarkaškog kluba, a saradnja je počela pred početak sezone 2020/21. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC