• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet napali Đokovića! Izvukli iz konteksta izjavu o Zverevu: Hvalio rivala, oni spominju prebijanje djevojke!?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jasno je šta je Đoković htio da kaže, ali ako želite da ga napadate - i u tome ćete vidjeti problem.

 novak đoković na udaru zbog podrške saši zverevu Izvor: Profimedia

Novak Đoković se nakon preokreta plasirao u finale US Opena gdje će se boriti za istorijski 21. grend slem, a poslije meča sa Aleksandrom Zverevim pokazao je da je veliki gospodin.

Aplaudirao je Saši dok je napuštao teren, a u razgovoru poslije meča želio je još jednom da ukaže da se radi o nevjerovatnom teniseru, međutim ponovo su neki jedva dočekali da njegovu izjavu "izvuku iz konteksta". Analizirali su riječ po riječ, pa napravili od muve magarca - baš kao što je to bio slučaj sa Simon Bajls tokom Olimpijskih igara.

Možda će vas zanimati

Naime, Đoković i Zverev se izuzetno poštuju, a Nijemac je već neko vrijeme na udaru zbog optužbi bivše djevojke Olge Šaripove da ju je pretukao tokom jednog od prethodnih US Opena.

U međuvremenu je Zverev odbacio takve optužbe, ali slučaj još nije dobio epilog.

"Zverev je veliki šampion. Divim mu se i na terenu i van terena, jedan je od mojih najbojlih prijatelja. Često se viđamo u Monaku, tamo smo zajedno. Sjajan je momak, još je bolji igrač. Znao sam kada sam izlazio na teren da će biti velika bitka. Dali smo sve na ovom meču. Nadam se da smo svima donijeli energiju i napravili pravi šou", ispričao je Đoković tokom intervjua na terenu "Artur Eš" stadiona.

Samo to što je rekao da mu se "divi i van terena", što je gotovo šablonska izjava, poslužilo je nekima da interpretiraju da se to odnosi i na optužbu za prebijanje djevojke.

"Nije mi prijatno što Đoković izražava 'divljenje' prema Zverevu 'na terenu i van njega' kada svi znamo za optužbu Šaripove o zlostavljanju. To je veoma uznemirujuće i razočaravajuće", napisala je američka sosiološkinja Kristal Meri Fleming na svom Tviteru i pokrenula buru.


Pitanje je trenutka kada će i zapadni mediji to iskoristiti za novi napad na Novaka Đokovića, iako je jasno da se njegov komentar isključivo odnosio na njihovo poznanstvo.

Vidjećemo kako će se publika ponašati u nedjelju u finalu protiv Danila Medvedeva.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC