• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Opet napali Novaka: "Suze su lažne"! Novi sramotan udar na Đokovića - Nije plakao, sve je to bila taktika!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuski list zapitao je da li je Đokovićev plač bio "vještački"? U tekstu su navedene skandalozne tvrdnje, da je Novak "lažirao" suze!

 francuzi tvrde da novak đoković nije plakao i da se pretvarao Izvor: Eurosport/Screenshot

Francuski L'ekip ponovo je napao Novaka Đokovića!

Nakon što su ovog ljeta zlonamjerno izvrtali njegove riječi, pa mijenjali taj tekst, sada su otišli korak dalje, pa su objavili članak u kojem se spekuliše da Noletovih suza u finalu US opena nije ni bilo.

Možda će vas zanimati

Iako je cijeli svijet vidio kako se Đoković borio sa emocijama i kako je uplakan igrao protiv Danila Medvedeva, autor je našao sagovornika, sportskog psihologa Izabel Inšausp, koja je tvrdila da Novak nije plakao.

"Ne vjerujem ni na minut u taj pokušaj da uzdrmate publiku, napravite veliki govor i kažete da je publika ta koja se računa. Ne znam da li ste mu vidjeli lice kada dođe nazad. Na terenu više ne plače", uveliko se citira skandalozna tvrdnja na društvenim mrežama.

U tom tekstu, sagovornica skandalozno pokušava da objasni da je Đoković pokušao da zbuni Rusa da bi ga pobijedio, da ga je "ubio njegov ego", da je analizirala njegov plač i da nije bio stvaran. Nevjerovatno!

"Mislim da je njegov ego doživio takav udarac da je isprobao šahovsku strategiju, misleći da će Medvedev popustiti ako se dogodi nešto što ne može da podnese. To je uradio da bi preokrenuo meč", takođe je navedeno.

Izvor: Profimedia

Takođe, u tekstu je svoje mišljenje dala i njena koleginica, takođe psiholog Merijem Salmi, koja je rekla ono što je cijelom svijetu očigledno: "Đoković ne laže, nemoguće je!".

Poslije svega viđenog i poslije Novakovih izjava i suza poslije finala, zaista ostaje začuđujuće kako neko uopšte može da posumnja u Đokovićevu borbu sa emocijama, koju su svi uživo pratili.

Pogledajte kako se Nole slomio na kraju konferencije za novinare, poslije koje je morao da napusti prostoriju i ode da se smiri.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC