• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Au! Diskvalifikovan kao Đoković, pogodio sudije! Teniser u šoku: "Dobio sam lopticu u j**a, a on slučajno u guzu!" VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatan detalj već u drugom gemu meča, Amerikanac je već morao da napusti teren!

 Teniser-diskvalifikovan-kao-Novak-Djokovic-pogodio-sudiju Izvor: Profimedia/YouTube/Tennis Empire III/Printscreen

Američki teniser Tenis Sandgren diskvalifikovan je sa ATP čelendžera u Keriju u SAD nakon što je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Dvostruki četvrtfinalista Australijan opena priredio je šok već u drugom gemu meča, kada je dobio diskvalifikaciju na sličan način kao Novak Đoković 2020. na US openu!

Ovo je bila potencijalno najbrža diskvalifikacija sa nekog teniskog meča. Sandgren je vodio 1:0 u prvom setu, ali se onda desio sporan detalj, kada je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Taj detalj se nije vidio na snimku koji kruži internetom, a o svemu je poslije meča progovorio i sam Sandgren na svom Tviter profilu.

"Dakle, večeras sam dobio udarac lopticom u j**a od skupljača loptica sa malo više snage, udario sam tu lopticu u ogradu, a ona se potom sudarila sa guzom linijskog sudije dok je šetao ka drugoj strani terena, i to je rezultiralo mojom diskvalifikacijom. Kakvo je vaše veče bilo", bio je ironičan Sandgren nakon meča, očigledno smatrajući da mu je nanijeta nepravda.

Njegov protivnik Kristofer Jubenks je od toga profitirao pošto je prošao u narednu rundu, a Sandgren je dobio aplauz prisutne publike dok je napuštao teren.

Iako se na snimku ne vidi taj trenutak, jasno se čuje šta se dešavalo, a sporna situacija počinje na 1:15 od početka video snimka:

Tenis Sandgren diskvalifikovan
Izvor: YouTube/Tennis Empire III

Podsjetimo, Đoković je sa US opena 2020. diskvalifikovan kada je pogodio linijsku sudiju lopticom u vrat, a sada je Sandgren na sličan način dobio istu kaznu...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC