• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drogirao me je i silovao, ponavljala sam: Ne, ne! Šokantna ispovest trostruke svjetske šampionke!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Britanka je konačno otkrila traumu koja se desila prije 12 godina.

 elis kristi drogirao i silovao momak Izvor: Instagram/elisechristielikescake

Trostruka svetska šampionka u brzom klizanju Elis Kristi otkrila je da je silovana kada je imala 19 godina. Ona je u svojoj biografiji istakla da joj je pre silovanja nešto sipano u piće.

Probala je da pobegne, ali nije mogla da napravi ni korak, a da se ne saplete i padne. Njena knjiga je izazvala mnogo pažnje upravo zbog tog jezivog detalja. 

Možda će vas zanimati

"Izašla sam, drogirana sam i neki nepoznat momak me je silovao. Nisam nikome rekla za to godinu dana. Te večeri je moje tijelo bilo čudno, nije funkcionisalo kako treba. Pokušala sam da odem, ali jednostavno nisam mogla da bježim. Padala sam sa svakim novim korakom. Čak i kad sam potpuno pijana nikada nisam osjetila tako nešto. Koliko god da sam se trudila nisam mogla da pobjegnem od tog momka", otkrila je ona. 

Nastavili su put ka kući silovatelja taksijem, a iako je Elis pokušala da objasni situaciju taksisti, to nažalost nije uspjela.

"Kada god sam pala on je trčao za mnom, vukao me i podizao, a na kraju me je smjestio u taksi. Sjećam se da sam kroz maglu rekla taksisti da me nikako ne vozi kod ovog momka kući, već kod mene. Ali je silovatelj rekao taksisti da sam mu djevojka i da sam pijana", objasnila je ona.

Ona je otkrila da nije željela da prijavi silovanje jer nije bila "prebijena i ostavljena da umre", a ističe da sada misli da je trebalo da bude hrabrija. 

"Na kraju putovanja taksijem odveo me je kući. Vidjela sam da će da me seksualno napastvuje i ponavljala sam: 'Ne, ne'. Osjećala sam se posramljeno, a sada znam da je to bilo potpuno pogrešno", ističe ona. 

Sada trostruka svjetska šampionka trenira za Zimske olimpijske igre 2022. godine gdje juri svoju prvu olimpijsku medalju. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC