• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đoković ima lični dogovor!" - Rus ne zna sve detalje, ali je protiv Novaka: Ovo se nije očekivalo od njega!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi ruski teniser okrenuo se protiv Novaka Đokovića.

 andrej rubljov o novaku đokoviću i vakcinaciji Izvor: Profimedia

Najbolji teniser svijeta muku muči sa australijskim vlastima koje još razmišljaju da li ga pritvore pred početak Australijan opena, a novaku Đokoviću uopšte ne pomažu kolege. Među onima koji su imali nešto da kažu o situaciji u Melburnu je i Andrej Rubljov (24), teniser iz samog svjetskog vrha koji je već govorio o vakcinama i vakcinaciji.

Ruski teniser svojevremeno nije bio previše zainteresovan za tu temu, ali je riješio da primi vakcinu kako bi učestvovao na prvom grend slemu sezone. Nakon toga je otkrio da će se Australijan open igrati bez Novaka Đokovića, što je bilo dosta prije odluke najboljeg na svijetu da li će putovati.

Možda će vas zanimati

Kasnije je i sam Rubljov imao problema sa korona virusom, jer je nakon Mubadala opena bio pozitivan. Zbog tog testa propustio je ATP kup na kojem Rusija nije odbranila titulu, ali je lako stigao u Melburn.

"Ja nisam imao ni najmanjih poteškoća da uđem u Australiju, jer sam vakcinisan. Situacija sa Novakom je veoma konfuzna i ne znamo sve detalje. S jedne strane imamo savezni zakon zemlje, s druge lični dogovor između Đokovića i organizatora turnira. Njegov dogovor sa turnirom ne daje mu za pravo da uđe u Australiju", izjavio je Rus.

Peti teniser svijeta nalazi se u drugoj polovini žrijeba i protiv Novaka bi mogao da igra tek u finalu, ali se ovih dana premalo priča o tenisu. Nešto drugo je u centru pažnje...

"Zakoni su zakoni. Niko od nas nije srećan što je u ovoj situaciji, mogu samo da slegnem ramenima. Žao mi je što se umjesto o tenisu priča o tim stvarima", zaključio je Rubljov.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC