• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak i Jelena traže lijek protiv korone? Iznenađujuća vijest - Još prije 2 godine osnovali firmu na sjeveru Evrope!?

Autor Dragan Šutvić

Pojavili su se navodi po kojima se čini da su najbolji teniser i njegova supruga osnivači kompanije koja proizvodi farmaceutske preparate. Između ostalog istražuju i lijek protiv korona virusa?

 novak i jelena đoković traže lijek protiv korone Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novak Đoković je i dalje u centru pažnje svjetskih medija zbog deportacije iz Australije, koja nije željela ni poslije dva sudska spora da ga pusti u zemlju nevakcinisanog.

Ipak, neočekivane informacije pojavile su se u srijedu, pošto je navodno otkriveno da su Novak Đoković i njegova supruga Jelena još u junu 2020. godine osnovali firmu "QuantBioRes A/S", koja se između ostalog bavi i liječenjem korona virusa!

Možda će vas zanimati

Firma "QuantBioRes A/S" je registrovana 3. juna 2020. godine u Danskoj, daleko od očiju ovdašnje javnosti, prenose regionalni mediji ove srede.

Na zvaničnom sajtu danskog Centralnog biznis registra (pandan srpskom APR-u) stoje informacije o osnivačima i vlasnicima pomenute kompanije, a navodi se da su Novak i Jelena Đoković vlasnici ukupno 80% kompanije. Novakovo vlasništvo iznosi 40.8%, a Jelenino 39.2%. Za direktora preduzeća se navodi Ivan Lončarević, dok se među trojicom članova borda direktora nalazi i Novak Đoković.

Takođe, na istom sajtu, za "QuantBioRes" objašnjeno je da je to kompanija koja se bavi proizvodnjom farmaceutskih preparata.

Izvor: datacvr.virk.dk/printscreen

Kao privredna lica, za osnivače "QauntBioRes" navode se "Tulua d.o.o Beograd Stari Grad", koja je prilikom osnivanja unijela kapital od 400.000 danskih kruna, kao i Entoni Čarls Slingsbi (kapital od 100.000 danskih kruna). Ipak, nisu ni to jedine stvari koje su privukle pažnju.

Izvor: erst.virk.dk/Printscreen

Na zvaničnoj stranici "QuantBioRes", u opisu firme stoji informacija da se ona bavi "razvijanjem tretmana i lijekova za retroviruse i otporne bakterije".

I dok prosječnom čitaocu to možda ne znači puno, u sekciji sajta koja se tiče medija i oglašavanja za javnost, sve tri vijesti tiču se borbe protiv korona virusa. Tako je posljednja objava naslovljena "QuantBioRes počinje testiranje mehanizama deaktivacije za kovid-19 u julu 2020", međutim vrijedi istaći da sam sajt nije naročito informativan i osvežavan.

Podsjetimo, Novak Đoković nije vakcinisan protiv korona virusa i zbog "učitanih" stavova o vakcini ministar za imigracije Aleks Houk odlučio je da mu poništi vizu i ne dozvoli mu učešće na Australijan openu.

Ostaje da se vidi kako se u cijelu priču uklapa kompanija "QuantBioRes" koja je navodno u njegovom vlasništvu.

Više vijesti o Novaku Đokoviću

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ima kod Semira u Visokom

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC