• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati htjeli da tuku Kirjosa? Sve je otkrio na Tviteru: Razbio najbolje na svijetu, pa u svlačionici nastala frka

Autor Haris Krhalić

Australijanac je bio dio senzacije, a poslije meča je otkrio nove detalje.

 Kirjos svađa treneri Hrvati Izvor: Profimedia

Sa Nikom Kirjosom nikada nije dosadno! Nakon što je glasno stao na stranu Novaka Đokovića protiv njegove Australije, kontroverzni teniser je bio izviždan od domaće publike dok je davao izjavu na terenu.

Ipak, sada je ponovo u centru pažnje, pošto je otkrio da su treneri hrvatskog dubla Nikola Mektić i Mate Pavić navodno željeli da se sa njim potuku!

Kirjos je u paru sa prijateljem i kolegom Tanasijem Kokinakisom priredio najveći mogući šok u dubl konkurenciji, pošto su savladali najbolji dubl svijeta već u drugom kolu Australijan opena.

Oni su slavili 7:6, 6:3 u vrlo uzavreloj atmosferi pred domaćim navijačima. Kirjos je poslije meča na društvenim mrežama otkrio da je poslije meča malo nedostajalo da dođe do tuče sa trenerima Mektića i Pavića!

"Samo da vam svima javim da su poslije jučerašnjeg ludila u dublu treneri naših protivnika prijetili i željeli da se potuku sa nama u sali za igrače. Tenis je mekan, mekan sport. Sve zbog toga što sam se pomjerio, pa ih je udarila loptica", tvitovao je Nik Kirjos poslije velikog trijumfa.

"To je bilo ludo! Pomislili su da je ovo UFC", prokomentarisao je Kokinakis čitavu situaciju.

Inače, Mektić i Pavić su aktuelni šampioni Vimbldona i osvajači zlatne medalje na Olimpijskim igrama, ali protiv raspoloženih Australijanaca nisu mogli.

"Navijači su jako glasni i naravno da navijaju za svoje, ali ne bi ih ubilo da pokažu poštovanje i prema protivnicima. Vidjeli smo kako je bilo u meču Kirjosa s Medvedevom. Takvi su ovdje, navikli smo, ali ne bi bilo zgoreg da pokažu malo poštovanja", prokomentarisao je Pavić poslije meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC