• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je smiješno! Najbolje da Novak nije najbolji: Džon Mekinro zapušio usta svim kritičarima - Ma kakvi Nadal i Medvedev!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neobična izjava slavnog Džona Mekinroa o trenutnoj situaciji u svjetskom tenisu.

 džon mekinro smatra da je novak đoković najbolji teniser na svijetu Izvor: Profimedia

Novak Đoković će sigurno pratiti finalni meč na Australijan openu, smatra Danil Medvedev, a rezultat tog meča odlučiće ko "ruši" srpskog tenisera. Rafael Nadal može da postane čovjek sa najviše grend slem titula, dok Danil Medvedev može da mu ukrade prvo mjesto na ATP listi.

Ali, kako smatra legendarni Džon Mekinro, Novak Đoković će biti najbolji teniser današnjice i ako mu Rus uzme prvo mjesto na listi.

Možda će vas zanimati

Amerikanac je ovom prilikom primijenio neobičan koncept i smatra da ne treba gledati striktno bodove na listi u ovom trenutku. Sam je početak sezone, Novak nije mogao da igra u Melburnu, a ne smije se zaboraviti ni kako je nastupao na grend slemovima prethodne sezone.

Mekinrou je važnije ko će biti prvi na kraju sezone!

"Mislim da je ono što je zaista važno ko je prvi na kraju godine. Ovo je sam početak. Naravno, veliko je dostignuće kad postanete prvi teniser svijeta, ali... Ne možete mi reći da Novak Đoković, koji je osvojio tri grend slema i stigao do finala na US openu nije najbolji na svijetu", rekao je Mekinro.

Da je Novak igrao na Australijan openu, sve bi bilo drugačije.

"To je smiješno. Novak će izgubiti bodove koje je ovdje osvojio prošle godine, ali zbog nesrećne činjenice da nije mogao da igra. Zbog toga se dešava ova situacija", zaključio je legendarni Amerikanac.

Džon Mekinro se često oglašavao prethodnih dana, a imao je i kontroverznu izjavu o tome ko je najbolji teniser svijeta. Takođe, on je priznao da svi vole Federera, a Novaka je uporedio sa Dartom Vejderom.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC