• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užas! Osvojila US open, pa je jedan čovjek počeo da proganja: Britanska tinejdžerka prestravljena poslije haosa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Užasne informacije stižu iz Velike Britanije. Ema Radukanu se ne osjeća bezbjedno u svojoj kući...

 emu radukanu uhodi muškarac Izvor: Profimedia

Napravila je Ema Radukanu jednu od najvećih senzacija u istoriji tenisa. Sa svega 18 godina je osvojila US open prošle godine i tako ispisala istoriju.

Supertalentovana Britanka, rođena 2002. godine, je odjednom dospjela u centar pažnje. Privukla je veliko interesovanje, kako medija, navijača, kolega i koleginica, tako nažalost i nekih drugih ljudi. Zbog velikog uspjeha je jedan čovjek proganjao, toliko da se sada plaši za svoju bezbjednost.

Možda će vas zanimati

Ema je priznala da se ne osjeća više bezbjedno u svojoj kući i to sve zbog Amrita Magara (35). Čovjeka koji je tri puta posjetio njenu kuću, ušao u sukob sa njenim roditeljima i na kraju je uhapšen i osuđen!

"Poslije svega što se dogodilo se osjećam izbezumljeno. Ne smijem da izađem nigdje sama, osjećam kao da mi je neko oduzeo slobodu. Konstantno se okrećem i gledam da li me neko prati. Plašim se da bi ovo moglo da se ponovi, ne osjećam se bezbjedno u svojoj kući, mjestu gde bi trebalo da se osjećam najbezbjednije. Razmišljam o selidbi", rekla je Ema.

Ovo je Ema Radukanu:

Magar je nekoliko puta dolazio do njene kuće. Prvi put joj je ostavio poruku u buketu cvijeća na kojoj je pisalo da "zaslužuje ljubav". Kada su ga njeni roditelji uhvatili, objasnio je da je to uradio greškom i da je poklon bio namijenjen nekom drugom.

Međutim, nekoliko dana kasnije je ostavio Emi mapu na kojoj je ucrtao put kojim je došao do nje i da je došao pješke. Zatim je nekoliko dana kasnije ušao u njeno dvorište kako bi ukrasio drveće božićnim lampicama. A, na kraju je ukrao i jedan dio opreme za trening koji je bio na verandi, to je snimila kamera koja je bila postavljena na vratima, poslije čega su Emini roditelji pozvali policiju.

Magar je ubrzo uhapšen, a onda je proglašen krivim na sudu. U februaru se očekuje novo saslušanje na kome će biti poznata njegova kazna. On se na sudu izvinio i rekao da ga je sramota zbog svega što je učinio.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC