• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li mu vjerujete? "Nadal nije znao da li će igrati"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Toni Nadal vjeruje da će njegov bratanac prestići Đokovića i Rodžera Federera po broju grend slem titula.

 Toni Nadal - Rafa nije znao da li će igrati Australijan open Izvor: Profimedia/YouTube/Roland Garros/Printscreen

Saznali smo novu šampionku Australijan opena, vidjeli smo nevjerovatno finale kod juniora kada je igrač morao da bude odvezen s terena u kolicima, a uskoro ćemo znati i ko će naslijediti Novaka Đokovića poslije tri godine vladavine.

Na današnji dan prije 10 godina, Đoković je pobedio Nadala u najdužem grend slem finalu svih vremena, a pred meč Španca protiv Danila Medvedeva, u centru pažnje je Špančev stric Toni.

Nekadašnji trener Rafaela Nadala veruje da će njegov bratanac savladati Rusa i postati prvi čovjek sa 21. grend slem titulom u istoriji muškog tenisa. On čak kaže da tri dana pre polaska za Melburn nije znao da li će Rafa igrati na Australijan openu.

"Iznenađen sam Rafinom formom. Tri dana prije nego što je pošao za Australiju, Rafa je pozvao mog najmlađeg sina da malo prebacuju poslije perioda u kojem je bio u karantinu zbog korona virus", započeo je Toni Nadal.

"Otišli smo da treniramo u devet i tokom treninga je Rafa rekao: 'Ne znam hoću li ići ili ne, jer u ovom trenutku nisam u pravom stanju za Australijan open'. Bilo je još tri dana do leta. Sutradan se oraspoložio i rekao: 'Okej, hajde, ići ću'. Mislim da je to bilo više uzbuđenje zbog toga što se vraća tenisu, nego vjera u dobar rezultat."

Ipak, kakve igre Rafa pruža, stvari izgledaju daleko drugačije od toga. Sada Toni vjeruje da će njegov bratanac ispisati istoriju.

"Vidim Rafu kako osvaja titulu. Polufinale protiv Beretinija podsjetilo me je na neke njegove najbolje momente. Jedino je pitanje šta će biti ukoliko budemo gledali baš dug meč u nedjelju", zaključio je Toni Nadal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC