• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smijao se Novaku pa ga optužili da je varao: Oglasio se Australijanac o vakcinama - "Ovo nek vam bude 100% jasno!"

Autor Haris Krhalić

Aleks de Minaur negira navode koji su se pojavili u španskim medijima.

 Oglasio se Aleks de Minaur Izvor: Profimedia/YouTube/Guardian Australia

Prava zbrka nastala je pravo niotkuda. U četvrtak su se iz Španije pojavile nevjerovatne informacije, u kojima su tamošnji mediji tvrdili da je australijski teniserAleks de Minaur pod istragom jer je navodno dobio lažnu potvrdu da je vakcinisan protiv korona virusa.

Ipak, 32. teniser svijeta se ubrzo oglasio i objasnio o čemu se zapravo radi!

Australijan open je ove godine već doživio mnogo neočekivanh događaja, kao što je deportacija Novaka Đokovića iz te zemlje pred sam početak turnira. U međuvremenu su se pojavile informacije da su mađarski teniseri dobijali lažne kovid sertifikate, a poslije optužbi da je i on umješan, De Minaur se oglasio.

"Zdravo svima. Želio bih da ovdje napišem kratku poruku da ne bi došlo do nesporazuma zbog izveštaja koji se pojavio u španskim medijima oko mog sertifikata o vakcinaciji", počeo je De Minaur na svom Instagram profilu.

On je nastavio da obrazlaže zbog čega navodi španske "Telemadrid" nisu istiniti, nakon njihovih tvrdnji da je Australijanac pod istragom.

"Primio sam moju prvu dozu vakcine u Londonu prošljog leta, a drugu u bolnici "La Paz" u Madridu. Vijesti su se danas pojavile da je ta bolnica pod istragom za izdavanje lažnih kovid sertifikata nekim od svojih pacijenata. Želim da bude 100% jasno da sam ja primio svoju drugu dozu, da imam potpuno ispravan, tačan i istinit dosije o vakcinaciji. Svi oko mene, uključujući i moju porodicu, su u potpunosti vakcinisani. Nisam 'pod istragom' ni na koji način, kao što su sugerisali i moje ime je povezano sa pričom samo time što sam bio pacijent te bolnice, kao i hiljade drugih ljudi", objasnio je Aleks de Minaur.

Izvor: Profimedia

Inače, De Minaur je srpskoj javnosti "zapao za oko" toko ATP kupa, kada se na konferenciji za medije smijao Novaku Đokoviću i njegovoj situaciji kada se nije znalo hoće li najbolji teniser svijeta biti pušten u Australiju bez primljene vakcine.

"Vidite, mislim da je veoma interesantno. To je sve što ću da kažem", rekao je De Minaur tom prilikom.

"Ne znam koji su kriterijumi za izuzeće, da, u pitanju je nezavisno tijelo, morao je nekako da ispuni kriterijume. Ako ih je ispunio, trebalo bi da može da dođe", rekao je njegov saigrač Džejms Dakvort, a De Minaur se opet ubacio:

"To je veoma politički korektan odgovor", smijao se Australijanac urugvajskog porekla.

De Minaur i Dakvort se smeju Đokoviću
Izvor: YouTube/Guardian Australia

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC