• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asmir Kolašinac ipak daleko od medalje u Areni! Otkrio šta ga je poremetilo i poručio - vidimo se još!

Autor Haris Krhalić

Srpski šampion nije uspio da se umiješa u borbu za odličje

 Asmir Kolašinac nakon rezultata u Beogradu Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Asmir Kolašinac dočekao je Svjetsko prvenstvo u Beogradu sa velikim očekivanjima, borio se u finalu u bacanju kugle, ali je stao na rezultatu od 20,64 metara, čime je zauzeo tek 11. mjesto među 18 učesnika finala.

Da je bacio svoj rekord karijere (21,58) mogao bi do šestog mjesta i do borbe za odličje, ali nije uspio i zbog toga je pomalo razočaran završio takmičenje u Štark areni.

"Moram da priznam da nisam zadovoljan, pomalo sam razočaran. BIo sam spreman, išao sam lagano u prvoj seriji. Takmičenje traje dugo, nisam navikao na to, čekao sam drugu seriju 30 minuta. Adrenalin je pao, griješio sam dosta u naredne dvije serije. Publika je bila sjajna, najviše mi je žao zbog publike. Trebalo je da se nađem među osam, nije bilo za medalju, vidite veliku konkurenciju, momci su spremni. Makar preko 21 metar. Čast je braniti boje naše zemlje pred našom publikom, idemo dalje. Dug je put pred nama. Sada ću malo odmoriti, pa da se spremam za Svjetsko prvenstvo na otvorenom", rekao je on poslije nastupa.

Pun zahvalnosti za podršku, evropski šampion iz 2013. dodao je još jednom koliko je zahvalan publici.

"Da se zahvalim svima... Hvala vam, čestitam momcima koji su prošli dalje. Viđaćemo se još, ako Bog da. Nekom drugom prilikom", dodao je Kolašinac, koji će sada usmjeriti svu pažnju ka Svjetskom prvenstvu na otvorenom, zakazanom za jul u Judžinu u Oregonu.

Iznenađujuće, prvo mjesto osvojio je Brazilac Darlan Romani sa hicem 22,53, dok je aktuelni olimpijski šampion Rajan Krauzer završio drugi sa rezultatom 22,44. Treće mjesto osvojio je Novozelanđanin Tomaš Volš sa rezultatom 22,29.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC