• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve spremno za Skupštinu Rukometnog saveza Republike Srpske

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević rekao je na konferenciji za medije kako je sve spremno za predstojeću Skupštinu koja će se održati 24. maja u banjalučkom hotelu "Bosna" sa početkom u 14 časova.

 Sve spremno za Skupštinu Rukometnog saveza Republike Srpske Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

"Na vrijeme smo krenuli sa pripremama za održavanje Skupštine i mogu slobodno da kažem da je u ovom trenutku sve spremno. Ovom prilikom, između ostalog, izabraćemo 15 članova koji će predstavljati Rukometni savez Republike Srpske na Skupštini RS BiH koja treba da se održi narednog vikenda u Ljubuškom (28. maj)", izjavio je Marinko Umičević, predsjednik RS Srpske dodavši kako nije siguran da će ista biti održana.

Osim činjenice da će se 24. maja održati Skupština, istog dana je u Banjaluci na programu završni turnir Kupa Srpske za rukometašice. Od 10 časova u prvom polufinalu u dvorani „Borik“ igraće Borac i Leotar, a od 12 časova u drugom polufinalu sastaju se Knežopoljka - Mira, dok je za 17 časova predviđen finalni susret. Ovog puta pobjedniku će osim pehara i medalja pripasti novčana nagrada od 3.000 maraka, dok će poraženi finalista zaraditi 2.000.

"Želim naglasiti kako je pokrovitelj finala Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske. Koristim priliku da se gospođi Cvijanović zahvalim na pomoći kao i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i premijeru Radovanu Viškoviću koji su prepoznali naš rad, te su Savez pomogli sa 200.000 maraka. Zahvaljujem se i direktoru Sportskog centra 'Borik' Nenadu Taliću koji nam je obezbijedio termin za ovogodišnju završnicu našeg Kupa", dodao je Umičević.

Tehnički organizator završnog turnira Kupa Republike Srpske je ŽRK Borac.

"Prije svega želio bih da se zahvalim Savezu i predsjedniku Marinku Umičeviću koji su nam ukazali čast da budemo domaćini završnice Kupa Republike Srpske za rukometašice. Sa naše strane sve ćemo učiniti da budemo dobri domaćini kao što smo to bili i u ranijem periodu", izjavio je Darko Savić koji se nada da će njegova ekipa uspjeti da odbrani trofej kojeg su osvajali u minule dvije godine.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC