• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednica Rukometnog saveza Srbije prvi put u posjeti kolegama iz Srpske! "Oduševljena sam viđenim"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske ugostio je Milenu Delić, predsjednicu Rukometnog saveza Srbije i generalnog sekretara Svetozara Stankovića.

 RS Srbije u posjeti RS Srpske u Banjaluci Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

"Danas je dan rukometa, jer se igra završnica Kupa RS za rukometašice, dok će istovremeno biti održana Skupština našeg saveza. S toga mi je izuzetno drgao što smo ugostili naše sportske prijatelje iz Srbije i moram istaći da imamo sjajnu saradnju sa gospođom Milenom Delićem. Ono što želim da naglasim, a to je, da se rukomet vraća u modu i sigurno je da ćemo zajednički i dalje raditi za dobrobit ovog sporta", izjavio je Umičević.

Milena Delić je prije nešto više od godinu i po dana imenovana za predsjednicu RS Srbije i sada je prvi puta došla u posjetu prijateljima iz Republike Srpske.

"Oduševljenja sam onim što sam vidjela. Moram pohvaliti gospodina Marinka Umičevića na svemu što je uradio za Rukometni savez Republike Srpske i sa njim imamo odličnu saradnju. Počeli smo od organizacije Svesrpskog kupa, kako za rukometaše isto tako i za rukometašice čije je premijerno izdanje održano prošle godine u Jagodini. Ovom prilikom donijeli smo lopte i golove za mini rukomet kao i markere, i nastojaćemo da i dalje pomažemo", istakla je Delić.

Umičević je, između ostalog, upoznao Delić sa željom da se na prostoru kod Sokolskog doma uradi novi Stadion sportskih igara i da u toj namjeri očekuju podršku Vlade Republike Srpske i grada Banjaluka.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC