• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

80 odsto publike će biti protiv Novaka, a to je dobro! Ivanišević vjeruje u Noleta protiv Rafe: Samo da ne priča sa mnom

Autor Haris Krhalić

Goran Ivanišević veruje da će Rafael Nadal biti favorit publike na Rolan Garosu.

 Goran Ivanišević pred meč Đokovića i Nadala Izvor: Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal sastaće se večeras od 20.45 u četvrtfinalu Rolan Garosa, a trener španskog asa Karlos Moja već je kukao zbog večernjeg termina, pa poručio da je njegov "učenik" favorit u tom duelu.

Njegov trener Goran Ivanišević je u izjavi za srpske medije u Parizu, koju prenosi "Sport Klub", poručio da ipak smatra da nema favorita, dok su mu priče o terminu pomalo i smiješne, odnosno da u duelu najvećih tenisera svih vremena zaista nema prostora da se priča o uslovima...

"Biće nervoze, uvijek postoji pozitivna nervoza, ali 58 puta su ljudi igrali, znaju se. Ne bih rekao da je iko favorit u ovom meču. Nadal je rekao da ne želi da igra uveče, Nole je rekao da želi, ali ne znači to mnogo. Ako ne igraš dobro, nema veze kada se igra meč - da li je to pet sati ujutro, u podne ili u devet uveče. Uzalud ti je", kazao je Ivanišević i dodao da vjeruje u pobjedu Novaka Đokovića od koga "ne može više da traži" poslije podizanja forme u Parizu.

Ivanišević poručuje da će dobro spavati pred meč i dodao je da se nada da će i Novak biti potpuno opušten u duelu sa "kraljem šljake", osvajačem 13 trofeja na Rolan Garosu.

"Zna Novak koliko je dobar. Za mene i za sve svoje navijače najbolji je teniser svih vremena, ali moramo da stanemo pred čovjekom koji je 13 puta osvajao Garos. Ovo je kao kada nekome dođeš u kuću, u dnevni boravak. Treba pokazati poštovanje, ali ne previše. OK, svaka Rafi čast, ali hajde da te ja dobijem...", kazao je Ivanišević.

Hrvatski trener dodaje da je Novak spreman da igra "27 setova i 57 sati", što je bio slučaj i prošle godine kada je pobijedio Nadala u polufinalu Rolan Garosa, ali nema sumnje i da će Rafa doći motivisan kao nikada do sada.

“Po mom mišljenju, Nole mora da počne dobro meč. Jer ako gledamo posljednje dvije godine, prije dvije godine 6:0 prvi set, prošle godine 5:0 za dva minuta, pa je bilo 5:3, pa 6:3. Mora odmah da počne koncentrisano, što manje pričanja, mora da se fokusira, što manje energije da troši na ‘glupostima', pričanje sa mnom... Da se koncentriše na sebe, šta treba da radi od starta. Ne želiš Nadalu da mnogo daš ovdje fore. Takođe, ono što je meni drago, mislim da će 80% publike biti protiv Novaka, ali bolje je tako. Volim kada su protiv njega jer onda on ima razloga da se naljuti na nekoga i da više grize", zaključio je Goran Ivanišević pred meč u Parizu.

Anketa

Ko će pobediti u četvrtfinalu Rolan Garosa?

  • Rafael Nadal

    11.43% (8)

  • Novak Đoković

    88.57% (62)

Ko će pobediti u četvrtfinalu Rolan Garosa?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC