• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Više sponzorskih ugovora nego pobjeda u 2022": Ema Radukanu izašla na travu pred Vimbldon, pa izdržala pola sata!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikako da krene mladoj teniserki iz Velike Britanije.

 Loša forma Eme Radukanu u 2022. godini Izvor: Profimedia

Mlada britanska teniserka Ema Radukanu je u "slobodnom padu" od osvajanja US opena. Nije se proslavila ni na jednom turniru od početka godine - ispala je u trećem kolu Australijan opena, drugom Rolan Garosa, a nakon nastupa u Notingemu, teško da postoji optimizam i pred Vimbldon.

Radukanu je zaigrala prvi put na travi ove sezone i izdržala je samo pola sata na terenu pošto je predala meč Viktoriji Golubić u trenutku kada je gubila 4:3 u prvom setu.

Možda će vas zanimati

Talentovana teniserka se požalila na bolove u stomaku, zatražila je i ljekarsku pomoć nakon čega je dobila masažu, međutim nije uspjela da se izbori sa tim i morala je da preda meč. Vidno razočarana napustila je teren u Notingemu, pošto se nadala da bi pred domaćom publikom mogla da se vrati u staru formu.

Ove godine u singlu ima samo osam pobjeda i 11 poraza, neki bi rekli da je više sponzorskih ugovora potpisala nego što je ostvarila trijumfa, a to se svakako nije očekivalo nakon što je na US openu odigrala savršeno.

U finalu je pobijedila Lejlu Fernandez, takođe teniserku koja je napravila iznenađenje, i najavila lijepu karijeru, ali..

Od tada je Ema Radukanu smenila trenera i nove počela da "mijenja kao čarape", a potpisala je i veliki broj sponzorskih ugovora za koje mnogi navijači vjeruju da su je sputali sa pravog puta, odnosno nije više posvećena samo tenisu, nego snimanju reklama, fotografisanju za modne časopise...

Vidjećemo da li će biti spremna za predstojeći Vimbldon na kome je prošle godine stigla do osmine finala i predala Ajli Tomljanović jer je bila pod velikim pritiskom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC