• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinar ispitivao Kirjosa - "Misliš da si iznad svih!?" Novi haos na Vimbldonu, Nik prekršio čuveno pravilo i čeka kaznu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nik Kirjos i jedan novinar ušli su u polemiku na Vimbldonu.

 Nik Kirjos na Vimbldonu nosio crvene umjesto bijelih patika Izvor: Twitter/BBCSport/Screenshot

Ili volite ili ne podnosite Nika Kirjosa - između nema. Kontroverzni teniser iz Australije privlači najviše pažnje na ovogodišnjem Vimbldonu, ali uglavnom to nije zbog teniskih poteza, iako je dogurao do četvrtfinala...

Kirjos je napravio skandal na meču protiv Cicipasa, kada se nije proslavio ponašanjem ni njegov kolega iz Grčke, međutim ako je neko mislio da će se poslije toga smiriti - grdno je pogriješio. Kirjos uživa što je u centru pažnje i voli da glumi nestašnog momka, tako da je nakon novčane kazne napravio još jedan prekršaj na Vimbldonu.

Možda će vas zanimati

Na meču protiv Brendona Nakašime (3:2) pojavio se u crvenim patikama, tako da je prekršio pravilo Vimbldona da svaki dio odeće i obuća moraju da budu bijele boje. Ono što je još gore je to što ga to ne dotiče.

Kada mu je novinar na konferenciji za medije ukazao da nije poštovao Vimbldon, Kirjos se branio.

"Radim ono što ja želim. Nisam ja iznad pravila, ali... Volim da nosim svoje crvene patike. Nemam problem sa tim što ću morati da razgovaram sa sudijom, sljedeći put ću nositi vjerovatno potpuno bijele", rekao je Kirjos o dres-kodu koji su svi ostali poštovali, dok je Australijanac potpuno ignorisao.

"Znači svi drugi mogu da poštuju pravila, a Nik Kirjos ne može?", upitao ga je novinar.

"Niko drugi ne ide sa džordankama na teren. Ne smeta mi to i volim to. Privlačim više pažnje? Kako ono kažu, svaka reklama je dobra reklama, zar ne?", dodao je australijski teniser koji kao da zna da ga prate Netflixove kamere i želi da bude što više u centru pažnje, pa makar i zbog pogrešnih razloga.

Kirjos inače u četvrtfinalu igra protiv Karlosa Garina iz Čilea, dok bi u polufinalu mogao na Rafaela Nadala, ako španski teniser bude bolji od Tejlora Frica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC