• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vimbldon priča o potezu Makedonca - Ima 18 godina, ovako je odigrao meč loptu! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fantastičan potez tenisera iz Sjeverne Makedonije, koji je pobijedio na Vimbldonu potezom kakav izvode samo Nik Kirjos i ekipa.

 Kalin Ivanovski potez na Vimbldonu o kojem svi pričaju Izvor: Twitter/Wimbledon/printscreen

Dok cijeli svijet prati Vimbldon kako bi vidio da li će Novak Đoković - koji trenutno igra protiv Sinera i Rafael Nadal igrati još jedno veliko grend slem finale, na turniru u Londonu tenis se igra i u drugim kategorijama. U konkurenciji juniora Kalin Ivanovski (18) iz Sjeverne Makedonije stigao je do treće runde, a način na koji je pobijedio u drugom kolu je sjajan.

On je iskoristio potpunu koncentraciju svog rivala i na meč loptu odservirao as, ali u stilu Nika Kirjosa. Ispod ruke, onako kako to rade najveći mangupi svjetskog tenisa. Kalin se poigrao sa protivnikom i prošao u narednu fazu turnira...

Inače, Ivanovski je potpuno pregazio 11. nosioca Pačeko Mendeza. Meksički teniser je bio favorit pre ovog susreta, ali je osvojio samo tri gema u meču (6:1, 6:2), pa će momak iz Sjeverne Makedonije igrati protiv 8. nosioca u trećem kolu turnira. Naredni rival biće mu Litvanac Butlivas, koji bi trebalo da bude daleko nezgodniji rival na travi u Londonu.

Prije tog meča svijet će se malo diviti hrabrosti i lucidnosti Kalina Ivanovskog. Uspio je da skrene pažnju na sebe i da se "najavi" u svijetu odraslih, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se u narednim godinama predstaviti publici na velikim terenima.

Trenutno je Kalin 1345. igrač na ATP listi, što je malo slabije od njegovog najboljeg plasmana. Ipak, talenat pokazuje da će uskoro biti daleko bolje plasiran, a Vimbldon na kojem trenutno učestvuje mogao bi da mu bude vjetar u leđa za te uspjehe.

Pogledajte kako je to uradio:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC