• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija izgubila od šampiona svijeta: Savićevi "klinci" pokazali da mogu bolje, ali protivnik je bio prejak!

Autor Haris Krhalić

Još jedan poraz mladog tima Srbije

 Srbija Španija Svjetska liga Izvor: MN PRESS

Podmlađena reprezentacija Srbije izgubila je od Španije 15:20 i doživjela još jedan poraz na turniru Svjetske lige u Francuskoj. Ipak, za razliku od meča protiv Crne Gore u prvom kolu, izabranici Dejana Savića ovog puta pružili su mnogo bolju igru i bili manje impresionirani protivnikom, takmičenjem i "težinom" kapice olimpijskog šampiona na glavama.

Srbija je bila u igri do početka posljednje četvrtine kada je preko Martinovića povela 15:14. Tada je stala, Španci su se razigrali, pogađali mrežu Bulajića koji je branio u tom dijelu igre i na kraju zabilježili trijumf ubjedljiviji od prikazanog u bazenu. U nedjelju Srbija igra protiv Australije. Ukoliko Španija savlada Crnu Goru, onda bi Srbiji bila potrebna pobjeda od pet golova razlike da izbjegne posljednje mjesto u grupi na turniru na kojem nema imperative rezultata.

Savić je drastično promijenio pred ovo takmičenje, jer nije poveo članove zlatnog tima iz Tokija, Dušana Mandića, kapitena Branislava Mitrovića, Nikolu Jakšića, Savu Ranđelovića, Strahinju Rašovića, Đorđa Lazića.. A pred takmičenje ostao je i bez dvojice iskusnijih, jer su zbog bolesti u Srbiji morali da ostanu Viktor Rašović i Radomir Drašović.

U sastavu Srbije na turniru Svjetske lige su: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Milan Bulajić (Valis), Lazar Dobožanov (Radnički) , Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd, Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Đorđe Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC