• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prozivao Đokovića, vrijeđao žene, bio sa prostitutkom, a sad je opet ludovao: Poznati teniser napravio skandal na meču!

Autor Haris Krhalić

Ernests Gulbis je izgubio živce na meču u Italiji...

 Ernest Gulbis ludovao na terenu Izvor: Twitter/screenshot/@annak_4ever/unardeal

Ernests Gulbis poznatiji je po skandalima, spornim izjavama, uvredama nego po samom terenu. Vrijeđao je Novaka Đokovića, davao sporne izjave o ženskom tenisu, uhvaćen je sa prostitutkom, a sada je ponovo bio u centru pažnje.

Letonski teniser izgubio je živce na čelendžeru u Italiji. Bio je žestoko bijesan na meču protiv Španca Nikolasa Sančeza Iskerda, pa je napravio haos. Prvo je reket u naletu bijesa poslao na drugu stranu terena, a nedugo poslije toga je jednu lopticu poslao iz sve snage u blizini svoje stolice, tu su bili i skupljači loptica, pa ga je sudija kaznio oduzimanjem poena.

"Zašto!? Zašto si mi oduzeo poen? Jesam li udario nekoga? Loptica je ostala u terenu, da li je bila blizu da udari nekoga? Bila je 10 metara od najbližeg čovjeka! Igramo u ovoj rupčagi, ovo je us**na rupčaga i onda me upozoravaš. Zbog ovoga ludim", vikao je Gulbis na sudiju, pa je potom uspio da završi meč i da prođe u narednu rundu.

On je u centar pažnje dospio kada je prozivao Novaka Đokovića. Njih dvojica zajedno su radili u akademiji kod Nikole Pilića u Njemačkoj.

"Ima nekoliko igrača koje ne volim. Novaka znam od kada smo imali 12 godina, tada je bio običan dječak, promijenio se poslije prve velike pobjede. Vidim to u njegovim očima, gleda nas drugačije sada. Istina je da se nikada nismo svađali, ali osjećam promjenu kod njega. Ne volim takve ljude", rekao je Gulbis prije desetak godina.

Kada su se pojavile priče o zaradama i kada su teniserke tražile da zarađuju isto koliko i muškarci Ernests je izjavio da bi "teniserke trebalo da sjede kući i da čuvaju djecu, a ne da igraju tenis". Takođe je rekao da su mečevi "velike četvorke" (Đoković, Nadal, Federer, Marej prim.aut) "dosadni i da ne može da ih gleda" i da je turnir u Roterdamu (Holandija) "dobar, jer je marihuana tamo legalna".

Inače, jedan od prvih skandala koji je Gulbis napravio dogodio se 2009. godine kada je uhvaćen sa prostitutkom na turniru u Stokholmu.

"Ernest je uhapšen, proveo je noć u zatvoru jer je pokušao da angažuje prostitutku. Po švedskim zakonima teret dokaza pada na osobu koja traži intimne odnose, a ne osoba koja nudi određene usluge. On i njegov prijatelj uhvaćeni su u jednom hotelu. Nisu željeli probleme, pa su se nagodili i platili su oko 400 dolara", naveli su tamošnji mediji tada.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC