• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - ogrnula ukrajinsku zastavu, Ruskinje prekinule meč!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Neprijatnost na meču teniserki u Sinsinatiju. Jedna ženska osoba došla je na meč ruskih teniserki ogrnuta u ukrajinsku zastavu. Žalile su se na nju, a ona je nedugo potom morala da napusti kompleks dok ne ostavi zastavu.

 Ukrajinka ogrnula zasuatvu, RUskinje zaustavile meč Izvor: Twitter/BenRothenberg

Obezbjeđenje prestižnog američkog turnira Sinsinati udaljilo je sa jednog meča žensku osobu, ogrnutu u veliku ukrajinsku zastavu. Ona je tako odjevena došla da gleda duel Ruskinja Ane Kalinskaje i Anastasije Potapove i iako ni reč nije rekla, njen gest je bio više nego očigledan.

Ta osoba po imenu "Lola", koja inače živi u Americi, izazvala je pažnju teniserki i jedna od ruskih teniserki žalila se na nju kod sutkinje Morgan Lore, koja je prekinula meč i rekla joj da "nije lijepo" to što radi. Lola joj je odgovorila da "nije lijepo da se izvrši invazija na zemlju", poslije čega su pripadnici obezbjeđenja došli na tribine i rekli joj da mora da napusti svoje mjesto ili će zvati policiju.

Prema navodima američkog novinara Bena Rotenberga, drugi gledaoci su stali u njenu zaštitu i isticati da ona nije uradila, ni rekla ništa što bi ometalo igrače, već je "samo sjedila ogrnuta u zastavu". Ipak, ona je morala da napusti tribine i sa svojom prijateljicom, Ukrajinkom, potom je šetala kompleksom kada joj je prišao šef obezbjeđenja turnira u Sinsinatiju.

"Izvukao je dokument sa pravilima Sinsinatija i rekao da je njena zastava veća od dozvoljenih dimenzija 45x45 centimetara. Naravno, to nije bio razlog zbog koje je započeo sukob, zato što je sutkinja reagovala na žalbu ruske teniserke na to šta ta zastava predstavlja. Takođe, svako ko je bio na tom turniru zna da su godinama isticane zastave te i sličnih dimenzija", napisao je novinar Njujork Tajmsa.

Obezbjeđenje ju je potom otpratilo do njenog automobila, u kojem je ostavila zastavu, poslije čega joj je dozvoljeno da se vrati na tribine. "Upitani za komentar, predstavnici Sinsinatija su prosto istakli pravilo o dimenzijama zastave", napisao je američki novinar.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC